Arhīva kalendārs

« October 2012 »
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Svētdien, 14. oktobrī, no plkst. 10.00 līdz plkst. 13.00 Vaidavas izglītības biedrības telpās un Vaidavas centrā notiks preču un aktivitāšu “Rudens tirdziņš”, veidojot Vaidavas sadarbības tīklu. Pasākuma organizatori aicina gan vaidaviešus, gan tuvākas un tālākas apkārtnes ļaudis rādīt savu varēšanu, demonstrējot un piedāvājot savu izaudzēto, ievākto un pagatavoto:

  • ceptu, vārītu, šmorētu, žāvētu, kūpinātu, maisītu, sijātu;
  • adītu, tamborētu, pītu, vītu, pērļotu, filcētu, šūtu vai kā citādi cakotu;
  • ēvelētu, virpotu, grebtu, kaltu, sietu, mīcītu vai citādi rokām vai ar mašīnām gatavotu.

Gaidīti tiek arī visi tie, kas gatavi dalīties savās zināšanās un dažādās prasmēs. Aicināti piedalīties arī dziedātāji, dejotāji un muzikanti.

Informāciju sagatavoja:
Eva Eglīte
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Kocēnu novada dome
Tālr.: 642 07683
E-pasts: eva.eglite PIE kocenunovads PUNKTS lv
www.kocenunovads.lv

Sākot no šī gada oktobra, Kocēnu sporta namā norisināsies pirmais Kocēnu novada čempionāts florbolā, ko organizē biedrība „LINO.LV" sadarbībā ar Kocēnu novada domi.

Dalībai čempionātā pieteikušās 12 komandas - leģendārie „OLD CRABS", meiteņu komanda „Rubene", „Rubene U-16" jaunieši, „Močas līga", aktīvās atpūtas cienītāji „Eži", „Vimba" no Burtnieku novada, „Naukšēni", FK „Valka", kocēnieši un valmierieši „Farm Club", komandas „Rubene" veterāni „Melnie", „P.K.U." no Puikules un „Kocēni".

Čempionāta atklāšana un pirmās spēles notiks 14. oktobrī Kocēnu sporta namā:

Plkst. 9:00

Farm Club - Močas līga

Plkst. 10:00

Rubene U-16 - P.K.U

Plkst. 11:00

Eži - Farm Club

Plkst. 12:00

Močas līga - Kocēni

Plkst. 13:00

P.K.U. - Old Crabs

Plkst. 14:00

Naukšēni - Rubene U-16

Plkst. 15:00

Kocēni - Eži

Plkst. 16:00

Old Crabs - Naukšēni

Čempionāts norisināsies četros posmos - pirmajā posmā visas komandas izspēlēs viena apļa turnīru, otrajā posmā komandas pēc izcīnītās vietas tiks sadalītas grupās - 1. - 6. vietas ieguvēji tiks iekļauti A grupā, savukārt 7. - 12. vietas ieguvēji - B grupā, kur izspēlēs savstarpēju viena apļa turnīru. Trešajā posmā norisināsies izslēgšanas spēles un cīņa par čempionu titulu, savukārt ceturtajā posmā norisināsies cīņa par čempionāta „Gandarījuma kausu".

Ideja par čempionāta rīkošanu radusies Kocēnu novada florbola entuziastiem - ilggadējam Kocēnu sporta kluba vīriešu virslīgas komandas "Rubene" spēlētājam Ivaram Jēkabsonam, biedrības „Lino.lv" valdes priekšsēdētājam Normanam Ieveniekam, „Rubenes" spēlētājam un Starptautiskās kategorijas florbola tiesnesim Mārtiņam Larinovam, kurš būs čempionāta galvenais tiesnesis, Kocēnu novada sporta darba organizatoram Jānim Dainim un Kocēnu novada domes deputātam Modrim Kokinam.

Kā informē organizatori, čempionāta pirmo trīs vietu ieguvēji tiks apbalvoti ar kausiem, medaļām un diplomiem. Čempioni saņems arī dāvanu karti 100 Ls vērtībā no „LINO.LV" florbola veikala. Līdztekus aizraujošām spēlēm, organizatori komandām piedāvās arī dažādus konkursus.

Čempionāta norises jaunumiem aicinām sekot līdzi oficiālajā Twitter kontā @KocenuCempis un interneta vietnē http://www.draugiem.lv/lino.lv .

 

Informāciju sagatavoja:
Elīna Upīte
Jaunatnes lietu un sabiedrisko attiecību speciāliste
Kocēnu novada dome
Tālr.: 642 07683
E-pasts: eva.eglite PIE kocenunovads PUNKTS lv
www.kocenunovads.lv

Ir noslēdzies Latvijas šlāgeraptaujas vasaras posms, kurā ar Māra Lasmaņa dziesmu „Liedaga smiltis” piedalījās arī valcēnietis Valdis Rogainis. Par šī posma dziesmām varēja balsot, iesūtot anketas no „Latvijas Avīze” pielikuma. Pēc tam sekoja balsojums par desmit populārākajām dziesmām LTV1 raidījuma tiešraidē. Tikai un vienīgi pateicoties saviem atbalstītājiem, kuri iesūtīja anketas, V.Rogainis iekļuva šajā desmitniekā. Summējot kopā gan iesūtītās anketas, gan telefonbalsojumu, Valdis ierindojās 8.vietā.  

„Esmu ļoti pateicīgs visiem saviem atbalstītājiem, kuri aktīvi balsoja! Ar iegūto rezultātu esmu apmierināts – kārtējais izaicinājums un debija ir izdevusies. Tagad par to ir liels gandarījums, bet tai pat laikā esmu apņēmības pilns neapstāties pie sasniegtā. Šlāgeraptaujas rudens posmam esmu iesniedzis Māra Lasmaņa un Zitas Voicišas dziesmu „Madaru pļavā”. Vēlreiz liels paldies visiem, kuri balsoja un tādā veidā mani iedrošināja un deva pārliecību turpināt,” sava talanta cienītājiem pateicas dziesminieks Valdis Rogainis.



Informāciju sagatavoja: Valkas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Inguna Medne, 64707489, 29250086

Valmieras pilsētas pašvaldība aicina iepazīties gaidāmajiem pasākumiem pilsētā un apkārtnē.

Pasākumi nedēļas nogalē Valmierā un tās apkārtnē (12.-14.oktobris)
Izdota Valmieras tūrisma avīze RUDENS 2012
Bargajai ziemai laikus sagatavoties varēs tirdziņā „Ar Gardu Muti Valmiermuižā”
Ieklausies Dikļu pils mūzikā
SPA un teātris Valmierā 23. oktobrī!
Valmieras Tūrisma informācijas centrā jaunas pastkartes “BMX olimpieši”
SIA „Valmieras ūdens” bezmaksas ekskursijās iepazīt ūdens ceļu

 

Informāciju sagatavoja:
Anita Deigele
Valmieras pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību un tūrisma nodaļas
tūrisma informācijas konsultante
Tālr.: +371 64207177
E-pasts: anita.deigele PIE valmiera PUNKTS lv
www.visit.valmiera.lv