Arhīva kalendārs

« November 2012 »
MonTueWedThuFriSatSun
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 

Turpinoties Kocēnu novada čempionāta florbolā (KNČF) pirmā posma norisei, svētdien, 25. novembrī, no plkst. 10.00 tiks aizvadītas sešas spēles. Atsaucoties čempionāta organizatoru uzaicinājumam, spēles tiesās speciālisti no Baltkrievijas.

Kā pirmā plkst. 10.00 laukumā izies meiteņu komanda „Rubene”, kas mērosies spēkiem ar komandu „Naukšēni”. Dienas turpinājumā plkst. 11.00 spēlēs komandas „Melnie” un „P.K.U.”, plkst. 12.00 FK „Valka” – „Old Crabs”, plkst. 13.00 „Naukšēni” – „Melnie”, plkst. 14.00 „P.K.U.” – „Rubene” un plkst. 15.00 „Rubene U-16” - FK „Valka”.

Pēc KNČF spēlēm plkst. 18.00 līdzjutēji aicināti atbalstīt „Kocēnu sporta kluba” vīriešu virslīgas florbola komandu „Rubene” spēlē ar komandu „RTU/Inspecta”.

Čempionāta norises jaunumiem iespējams sekot līdzi oficiālajā Twitter kontā @KocenuCempis un interneta mājas lapā http://lino.lv/kocenu-novada-cempionats-florbola/ .

Pirmo Kocēnu novada čempionātu florbolā rīko biedrība „LINO.LV" sadarbībā ar Kocēnu novada domi. To atbalsta Kocēnu novada dome, Kocēnu sporta klubs, florbola inventāra veikals „LINO.LV", atpūtas un izklaides tīkls „Klondaika" un sporta preču internetveikals „Sporta Bode".

 

Informāciju sagatavoja:
Elīna Upīte
Jaunatnes lietu un sabiedrisko attiecību speciāliste
Kocēnu novada dome
Tālr.: 642 07683
E-pasts: elina.upite PIE kocenunovads PUNKTS lv
www.kocenunovads.lv

23. novembrī, plkst. 12.00 notiks Kokmuižas pils apkārtnē izveidotās oļu mozaīkas atklāšanas pasākums.

Novembra sākumā Kokmuižas pils apkārtne tika papildināta ar Kocēnu novadā vēl nebijušu vides objektu – oļu mozaīku. Mozaīkas atrašanās vietas izvēle ir likumsakarīga – Kokmuižas pils komplekss ir simbolisks izglītības, kultūras un sporta krustpunkts. Šeit ikdienā ceļu uz skolu mēro Kocēnu pamatskolas skolēni, baudīt kultūru dodas Kocēnu kultūras nama un Kocēnu pagasta 1. bibliotēkas apmeklētāji, savukārt aktīvā dzīvesveida cienītāji un sporta līdzjutēji apmeklē Kocēnu sporta namu. Kā arī arvien vairāk tūristu brīvdienās apmeklē Kocēnus, lai aplūkotu pils parteri un saules pulksteni. Kā informē oļu mozaīkas autore – Kocēnu novada domes Attīstības nodaļas vadītājas vietniece Inta Vanaga, mozaīka sastāv no deviņām šūnas veida formām, kurās attēloti ziedu motīvi un bites, simbolizējot zemes mīlestību, čaklumu un atdzimšanu.

Kocēnu novada dome pateicas ikvienam iedzīvotājam un skolēnam, kas atsaucās projekta “Apaļš kā olis ikviens novada solis!” aicinājumam un nesa savus oļus mozaīkas tapšanai. Kopā ar oļiem to dāvinātāji izteica arī laba vēlējumus un domas gan Kocēniem, gan Kocēnu novadam, gan Latvijai, gan arī ikvienam no mums. Mozaīka tapusi ar VAS “Hipotēku un zemes banka” Klientu kluba “Mēs paši” un Kocēnu novada domes atbalstu. 


Informāciju sagatavoja:
Elīna Upīte
Kocēnu novada domes
jaunatnes lietu un sabiedrisko attiecību speciāliste
tel.: 64207683
e-pasts: elina.upite PIE kocenunovads PUNKTS lv
www.kocenunovads.lv

Pirmdien, 26. novembrī plkst. 18.00 džeza klubā un restorānā „Parks” notiks Valmieras Mūzikas skolas jauno mūziķu koncerts- masku balle. Koncertā piedalīsies Elīnas Berklāvas, Elitas Ezermales,  Aigijas Kalniņas,  Ineses Reinfeldes, Ritmas Pētersones, Aivas Tauriņas-Šariņas, Vladimira Šuvarikova un Aivara Cepīša audzēkņiem.

Visi laipni aicināti!

Informāciju sagatavoja:
Anita Zušmane
Valmieras pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību un tūrisma nodaļas
sabiedrisko attiecību speciāliste
Mob.tel.: 29454752

Alūksnes novada pašvaldība aicina iepazīties kultūras, atpūtas un sporta pasākumiem Alūksnes novadā decembrī. Detalizētāka informācija šeit