Pielāgojiet sīkdatnes

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai palīdzētu jums efektīvi orientēties un veikt noteiktas funkcijas. Tālāk ir sniegta detalizēta informācija par visām sīkdatnēm katrā piekrišanas kategorijā.

Sīkdatnes, kas ir klasificētas kā “Nepieciešamas”, tiek saglabātas jūsu pārlūkprogrammā, jo tās ir būtiskas, lai nodrošinātu vietnes pamata funkcijas.... 

Vienmēr aktīvs

Obligātās sīkdatnes ir nepieciešamas, lai iespējotu šīs vietnes pamatfunkcijas, piemēram, nodrošinātu drošu pieteikšanos vai pielāgotu jūsu piekrišanas preferences. Šīs sīkdatnes neuzglabā nekādus personu identificējošus datus.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Funkcionālās sīkdatnes palīdz veikt noteiktas funkcijas, piemēram, vietnes satura kopīgošanu sociālo mediju platformās, atsauksmju vākšanu un citas trešo pušu funkcijas.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Analītiskās sīkdatnes tiek izmantotas, lai saprastu, kā apmeklētāji mijiedarbojas ar vietni. Šīs sīkdatnes palīdz sniegt informāciju par tādiem rādītājiem kā apmeklētāju skaits, atlēcienu līmenis, datplūsmas avots utt.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Veiktspējas sīkdatnes tiek izmantotas, lai izprastu un analizētu tīmekļa vietnes galvenos veiktspējas rādītājus, kas palīdz nodrošināt apmeklētājiem labāku lietošanas pieredzi.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Reklāmas sīkfaili tiek izmantoti, lai nodrošinātu apmeklētājiem pielāgotas reklāmas, pamatojoties uz jūsu iepriekš apmeklētajām lapām, un analizētu reklāmas kampaņu efektivitāti.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Vebināra “Efektīvs un ilgtspējīgs mūsdienu ēdināšanas uzņēmums” ieraksts pieejams tiešsaistē

publicets vebinara efektivs un ilgtspejigs musdienu edinasanas uznemums ieraksts

Vidzemes plānošanas reģions piedāvā iespēju noskatīties vebināra “Efektīvs un ilgtspējīgs mūsdienu ēdināšanas uzņēmums” ierakstu, kas tika organizēts INTERREG Centrālbaltijas programmas projekta “Aprites ekonomikas risinājumi restorānos” (Ce4Re) ietvaros. Vebinārs norisinājās 2024. gada 12. novembrī, un tas sniedza aktuālu un praktisku ieskatu ilgtspējīgas un efektīvas ēdināšanas uzņēmumu darbības principos.

Vebināra lektore, atzītā šefpavāre Svetlana Riškova, prezentēja:

  • Mūsdienīgu un energoefektīvu virtuves iekārtu priekšrocības, kas palīdz resursu taupīšanā un darba efektivitātes uzlabošanā;
  • Darba vides ergonomiku, akcentējot plānošanas nozīmi darbinieku produktivitātes un labsajūtas veicināšanā;
  • Darba plānošanas un personāla motivācijas principus, lai optimizētu procesus un iesaistītu darbiniekus efektīvākai darbībai;
  • Kvalitātes nodrošināšanu un produktu diversifikāciju, pielāgojoties klientu pieprasījumam un samazinot resursu izšķērdēšanu;
  • Jaunākās tendences ilgtspējīgu risinājumu ieviešanā, ko viņa uzzināja, piedaloties Worldchefs kongresā Singapūrā.

Šis ieraksts būs noderīgs ne tikai tiem, kas jau piedalījās vebinārā un vēlas atsvaidzināt iegūtās zināšanas, bet arī tiem, kuriem nebija iespēja pievienoties, bet ir interese par šīm tēmām.

Par projektu Ce4Re

Projekts “Aprites ekonomikas risinājumi restorānos” tiek īstenots ar mērķi veicināt resursu efektīvu izmantošanu un atkritumu samazināšanu ēdināšanas nozarē Centrālbaltijas reģionā. Tā ietvaros tiek izstrādāti vienoti risinājumi, kas aptver pārtikas iegādes, gatavošanas un pasniegšanas procesus. Projekts tiecas radīt praktiskus rīkus un tehnoloģijas, lai restorāni varētu īstenot ilgtspējīgas darbības metodes un mazināt pārtikas izšķērdēšanu.

Plašāka informācija par projektu pieejama Vidzemes plānošanas reģiona tīmekļa vietnē.

Noskaties vebināra ierakstu YouTube platformā!

Dalieties ar šo informāciju un palīdziet veicināt ilgtspēju ēdināšanas nozarē!

Jautājumiem:
Lienīte Priedāja-Klepere, projektu vadītāja
lienite.priedaja@vidzeme.lv
+371 26133028

Informāciju sagatavoja:
Dzintars Močs, sabiedrisko attiecību speciālists
dzintars.mocs@vidzeme.lv
+371 28246484