Vidzemes plānošanas reģions piedāvā iespēju noskatīties vebināra “Efektīvs un ilgtspējīgs mūsdienu ēdināšanas uzņēmums” ierakstu, kas tika organizēts INTERREG Centrālbaltijas programmas projekta “Aprites ekonomikas risinājumi restorānos” (Ce4Re) ietvaros. Vebinārs norisinājās 2024. gada 12. novembrī, un tas sniedza aktuālu un praktisku ieskatu ilgtspējīgas un efektīvas ēdināšanas uzņēmumu darbības principos.
Vebināra lektore, atzītā šefpavāre Svetlana Riškova, prezentēja:
- Mūsdienīgu un energoefektīvu virtuves iekārtu priekšrocības, kas palīdz resursu taupīšanā un darba efektivitātes uzlabošanā;
- Darba vides ergonomiku, akcentējot plānošanas nozīmi darbinieku produktivitātes un labsajūtas veicināšanā;
- Darba plānošanas un personāla motivācijas principus, lai optimizētu procesus un iesaistītu darbiniekus efektīvākai darbībai;
- Kvalitātes nodrošināšanu un produktu diversifikāciju, pielāgojoties klientu pieprasījumam un samazinot resursu izšķērdēšanu;
- Jaunākās tendences ilgtspējīgu risinājumu ieviešanā, ko viņa uzzināja, piedaloties Worldchefs kongresā Singapūrā.
Šis ieraksts būs noderīgs ne tikai tiem, kas jau piedalījās vebinārā un vēlas atsvaidzināt iegūtās zināšanas, bet arī tiem, kuriem nebija iespēja pievienoties, bet ir interese par šīm tēmām.
Par projektu Ce4Re
Projekts “Aprites ekonomikas risinājumi restorānos” tiek īstenots ar mērķi veicināt resursu efektīvu izmantošanu un atkritumu samazināšanu ēdināšanas nozarē Centrālbaltijas reģionā. Tā ietvaros tiek izstrādāti vienoti risinājumi, kas aptver pārtikas iegādes, gatavošanas un pasniegšanas procesus. Projekts tiecas radīt praktiskus rīkus un tehnoloģijas, lai restorāni varētu īstenot ilgtspējīgas darbības metodes un mazināt pārtikas izšķērdēšanu.
Plašāka informācija par projektu pieejama Vidzemes plānošanas reģiona tīmekļa vietnē.
Noskaties vebināra ierakstu YouTube platformā!
Dalieties ar šo informāciju un palīdziet veicināt ilgtspēju ēdināšanas nozarē!