Pārrobežu kulinārā ceļa “Livonijas garša” “gardēžu pieturvietu” pavāri senās receptēs atrod jaunas idejas mūsdienu virtuvei
Pagājušajā trešdienā, 21. martā, īpašā vietā – “Pavāru radošajā...
Lasīt vairākPagājušajā trešdienā, 21. martā, īpašā vietā – “Pavāru radošajā...
Lasīt vairākNo 26. marta līdz 2. aprīlim notiks pirmā Cēsu Restorānu nedēļa. Cēsniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja baudīt izsmalcinātus un...
Lasīt vairākVidzemes plānošanas reģions 27. martā Igaunijas – Latvijas pārrobežu sadarbības programmas projektā...
Lasīt vairākZem sniega segas jau jaušams pavasara svaigais zaļums, tāpēc Valmieras restorāni pošas gardēžu svētkiem pilsētā un gatavo piedāvājumu...
Lasīt vairāk29. martā Cēsīs gidu informatīvajā dienā tiks uzsvērti jaunie piedāvājumi tūristiem, kas izceļ Cēsis kā Hanzas savienības pilsētu....
Lasīt vairāk19. un 20. februārī piecpadsmit kulinārajā tūrisma ceļā “Livonijas garša” pieteikušies...
Lasīt vairākIevadot pavasara un vasaras tūrisma sezonas gaidīšanas svētkus, projekts HANSA piedalīsies tūrisma izstādēs gan Latvijā, gan...
Lasīt vairākVidzemes plānošanas reģiona (VPR) pārstāvji kopā ar Latvijas investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Tūrisma departamenta vadītāju...
Lasīt vairākGastronomiskais tūrisms arvien nostiprina savas pozīcijas starp citiem tūrisma veidiem, tāpēc šoruden Latvijā, Igaunijā un Zviedrijā...
Lasīt vairāk