Vidzemes reģiona ekoloģisko dzērienu ražotāju prakse dzērienu ražotāju uzņēmumos Francijā
Projekta nosaukums | Vidzemes reģiona ekoloģisko dzērienu ražotāju prakse dzērienu ražotāju uzņēmumos Francijā |
Abreviatūra | Sulu un sidru projekts |
Projekta numurs | 2013-1-LV1-LEO02-05280 |
Programma | Mūžizglītības programma |
Vadošais partneris
- Vidzemes plānošanas reģions (Latvija)
Projekta partneri
- Lejasreinas departamenta padome (Francija)
Projekta mērķis
Projekta mērķis ir sniegt iespēju Vidzemes ekoloģisko dzērienu ražotājiem iegūt jaunas prasmes un zināšanas par ekoloģisko sulu un sidru ražošanas tehnoloģijām un metodēm.Aktivitātes
- Prakses dalībnieku apmācības;
- 4 Vidzemes ekoloģisko dzērienu ražotāju prakse Francijā;
- Vidzemes augstvērtīgas un veselīgas pārtikas klastera dalībnieku iepazīstināšana ar prakses rezultātiem;
- Publicitātes nodrošināšana.
Rezultāti
- Prakses dalībnieku jauniegūtās prasmes, zināšanas un iemaņas par ekoloģisko sulu, sidru un dabīgo limonāžu ražošanas tehnoloģijām un metodēm;
- Uzsākta sadarbība starp Vidzemes un Lejasreinas, un Normandijas dzērienu ražotājiem;
- Jauniegūto zināšanu nodošana Vidzemes augstvērtīgas un veselīgas pārtikas klastera dalībniekiem.
Budžets
Kopējais projekta budžets: 9 948 EUR
Ieviešanas laiks
01.07.2013.-01.12.2013.
Kontaktpersona
Rūta Vasermane
Tel.: +371 26513351
E-pasts: ruta.vasermane@vidzeme.lv