Vidzemes reģiona ekoloģisko dzērienu ražotāju prakse dzērienu ražotāju uzņēmumos Francijā

  • vidzemes dzerienu razotaji atgriezusies ar francijas pieredzi sulu un sidru razosana
Projekta nosaukums Vidzemes reģiona ekoloģisko dzērienu ražotāju prakse dzērienu ražotāju uzņēmumos Francijā
Abreviatūra Sulu un sidru projekts
Projekta numurs 2013-1-LV1-LEO02-05280
Programma Mūžizglītības programma

Vadošais partneris

  1. Vidzemes plānošanas reģions (Latvija)

Projekta partneri

  1. Lejasreinas departamenta padome (Francija)

Projekta mērķis

Projekta mērķis ir sniegt iespēju Vidzemes ekoloģisko dzērienu ražotājiem iegūt jaunas prasmes un zināšanas par ekoloģisko sulu un sidru ražošanas tehnoloģijām un metodēm.

Aktivitātes

  1. Prakses dalībnieku apmācības;
  2. 4 Vidzemes ekoloģisko dzērienu ražotāju prakse Francijā;
  3. Vidzemes augstvērtīgas un veselīgas pārtikas klastera dalībnieku iepazīstināšana ar prakses rezultātiem;
  4. Publicitātes nodrošināšana.

Rezultāti

  1. Prakses dalībnieku jauniegūtās prasmes, zināšanas un iemaņas par ekoloģisko sulu, sidru un dabīgo limonāžu ražošanas tehnoloģijām un metodēm;
  2. Uzsākta sadarbība starp Vidzemes un Lejasreinas, un Normandijas dzērienu ražotājiem;
  3. Jauniegūto zināšanu nodošana Vidzemes augstvērtīgas un veselīgas pārtikas klastera dalībniekiem.

Budžets

Kopējais projekta budžets: 9 948 EUR

Ieviešanas laiks

01.07.2013.-01.12.2013.

Kontaktpersona

Rūta Vasermane
Tel.: +371 26513351
E-pasts: ruta.vasermane@vidzeme.lv