Pielāgojiet sīkdatnes

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai palīdzētu jums efektīvi orientēties un veikt noteiktas funkcijas. Tālāk ir sniegta detalizēta informācija par visām sīkdatnēm katrā piekrišanas kategorijā.

Sīkdatnes, kas ir klasificētas kā “Nepieciešamas”, tiek saglabātas jūsu pārlūkprogrammā, jo tās ir būtiskas, lai nodrošinātu vietnes pamata funkcijas.... 

Vienmēr aktīvs

Obligātās sīkdatnes ir nepieciešamas, lai iespējotu šīs vietnes pamatfunkcijas, piemēram, nodrošinātu drošu pieteikšanos vai pielāgotu jūsu piekrišanas preferences. Šīs sīkdatnes neuzglabā nekādus personu identificējošus datus.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Funkcionālās sīkdatnes palīdz veikt noteiktas funkcijas, piemēram, vietnes satura kopīgošanu sociālo mediju platformās, atsauksmju vākšanu un citas trešo pušu funkcijas.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Analītiskās sīkdatnes tiek izmantotas, lai saprastu, kā apmeklētāji mijiedarbojas ar vietni. Šīs sīkdatnes palīdz sniegt informāciju par tādiem rādītājiem kā apmeklētāju skaits, atlēcienu līmenis, datplūsmas avots utt.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Veiktspējas sīkdatnes tiek izmantotas, lai izprastu un analizētu tīmekļa vietnes galvenos veiktspējas rādītājus, kas palīdz nodrošināt apmeklētājiem labāku lietošanas pieredzi.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Reklāmas sīkfaili tiek izmantoti, lai nodrošinātu apmeklētājiem pielāgotas reklāmas, pamatojoties uz jūsu iepriekš apmeklētajām lapām, un analizētu reklāmas kampaņu efektivitāti.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Vidzemes reģiona ekoloģisko dzērienu ražotāju prakse dzērienu ražotāju uzņēmumos Francijā

  • vidzemes dzerienu razotaji atgriezusies ar francijas pieredzi sulu un sidru razosana
Projekta nosaukums Vidzemes reģiona ekoloģisko dzērienu ražotāju prakse dzērienu ražotāju uzņēmumos Francijā
Abreviatūra Sulu un sidru projekts
Projekta numurs 2013-1-LV1-LEO02-05280
Programma Mūžizglītības programma

Vadošais partneris

  1. Vidzemes plānošanas reģions (Latvija)

Projekta partneri

  1. Lejasreinas departamenta padome (Francija)

Projekta mērķis

Projekta mērķis ir sniegt iespēju Vidzemes ekoloģisko dzērienu ražotājiem iegūt jaunas prasmes un zināšanas par ekoloģisko sulu un sidru ražošanas tehnoloģijām un metodēm.

Aktivitātes

  1. Prakses dalībnieku apmācības;
  2. 4 Vidzemes ekoloģisko dzērienu ražotāju prakse Francijā;
  3. Vidzemes augstvērtīgas un veselīgas pārtikas klastera dalībnieku iepazīstināšana ar prakses rezultātiem;
  4. Publicitātes nodrošināšana.

Rezultāti

  1. Prakses dalībnieku jauniegūtās prasmes, zināšanas un iemaņas par ekoloģisko sulu, sidru un dabīgo limonāžu ražošanas tehnoloģijām un metodēm;
  2. Uzsākta sadarbība starp Vidzemes un Lejasreinas, un Normandijas dzērienu ražotājiem;
  3. Jauniegūto zināšanu nodošana Vidzemes augstvērtīgas un veselīgas pārtikas klastera dalībniekiem.

Budžets

Kopējais projekta budžets: 9 948 EUR

Ieviešanas laiks

01.07.2013.-01.12.2013.

Kontaktpersona

Rūta Vasermane
Tel.: +371 26513351
E-pasts: ruta.vasermane@vidzeme.lv