Pielāgojiet sīkdatnes

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai palīdzētu jums efektīvi orientēties un veikt noteiktas funkcijas. Tālāk ir sniegta detalizēta informācija par visām sīkdatnēm katrā piekrišanas kategorijā.

Sīkdatnes, kas ir klasificētas kā “Nepieciešamas”, tiek saglabātas jūsu pārlūkprogrammā, jo tās ir būtiskas, lai nodrošinātu vietnes pamata funkcijas.... 

Vienmēr aktīvs

Obligātās sīkdatnes ir nepieciešamas, lai iespējotu šīs vietnes pamatfunkcijas, piemēram, nodrošinātu drošu pieteikšanos vai pielāgotu jūsu piekrišanas preferences. Šīs sīkdatnes neuzglabā nekādus personu identificējošus datus.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Funkcionālās sīkdatnes palīdz veikt noteiktas funkcijas, piemēram, vietnes satura kopīgošanu sociālo mediju platformās, atsauksmju vākšanu un citas trešo pušu funkcijas.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Analītiskās sīkdatnes tiek izmantotas, lai saprastu, kā apmeklētāji mijiedarbojas ar vietni. Šīs sīkdatnes palīdz sniegt informāciju par tādiem rādītājiem kā apmeklētāju skaits, atlēcienu līmenis, datplūsmas avots utt.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Veiktspējas sīkdatnes tiek izmantotas, lai izprastu un analizētu tīmekļa vietnes galvenos veiktspējas rādītājus, kas palīdz nodrošināt apmeklētājiem labāku lietošanas pieredzi.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Reklāmas sīkfaili tiek izmantoti, lai nodrošinātu apmeklētājiem pielāgotas reklāmas, pamatojoties uz jūsu iepriekš apmeklētajām lapām, un analizētu reklāmas kampaņu efektivitāti.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Vidzemes reģiona ekoloģisko dzērienu ražotāju prakse dzērienu ražotāju uzņēmumos Francijā

  • vidzemes regiona ekologisko dzerienu razotaju prakse dzerienu razotaju uznemumos francija

Tā kā Latvijā praktiski nav iespējams iegūt specializētu izglītību dabīgu ekoloģisku dzērienu, proti, sidru un sulu ražošanā, vairāki sulu un sidru ražotāji, Vidzemes augstvērtīgas un veselīgas pārtikas klastera dalībnieki, kas vēlas attīstīt savu produktu kvalitāti un ieviest jaunus produktu segmentus, izteica vēlmi doties praksē uz Franciju, kur Normandija ir pazīstama kā viens no labākajiem reģioniem – sidru ražotājiem, bet savukārt Elzasa – kā sulu ražotāji. Projekta dalībniekiem būs iespēja projekta ietvaros doties praksē uz sulu un sidra ražotāju uzņēmumiem Francijā, kur tie attīstīs praktiskās iemaņas un iegūs jaunas zināšanas par ekoloģisko dzērienu ražošanas metodēm.

 

Jaunākais