Pielāgojiet sīkdatnes

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai palīdzētu jums efektīvi orientēties un veikt noteiktas funkcijas. Tālāk ir sniegta detalizēta informācija par visām sīkdatnēm katrā piekrišanas kategorijā.

Sīkdatnes, kas ir klasificētas kā “Nepieciešamas”, tiek saglabātas jūsu pārlūkprogrammā, jo tās ir būtiskas, lai nodrošinātu vietnes pamata funkcijas.... 

Vienmēr aktīvs

Obligātās sīkdatnes ir nepieciešamas, lai iespējotu šīs vietnes pamatfunkcijas, piemēram, nodrošinātu drošu pieteikšanos vai pielāgotu jūsu piekrišanas preferences. Šīs sīkdatnes neuzglabā nekādus personu identificējošus datus.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Funkcionālās sīkdatnes palīdz veikt noteiktas funkcijas, piemēram, vietnes satura kopīgošanu sociālo mediju platformās, atsauksmju vākšanu un citas trešo pušu funkcijas.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Analītiskās sīkdatnes tiek izmantotas, lai saprastu, kā apmeklētāji mijiedarbojas ar vietni. Šīs sīkdatnes palīdz sniegt informāciju par tādiem rādītājiem kā apmeklētāju skaits, atlēcienu līmenis, datplūsmas avots utt.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Veiktspējas sīkdatnes tiek izmantotas, lai izprastu un analizētu tīmekļa vietnes galvenos veiktspējas rādītājus, kas palīdz nodrošināt apmeklētājiem labāku lietošanas pieredzi.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Reklāmas sīkfaili tiek izmantoti, lai nodrošinātu apmeklētājiem pielāgotas reklāmas, pamatojoties uz jūsu iepriekš apmeklētajām lapām, un analizētu reklāmas kampaņu efektivitāti.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Profesionālā pilnveide pārtikas jomas blakusproduktu izmantošanā (ByP4Dev)

  • profesionala pilnveide partikas jomas blakusproduktu izmantosana byp4dev
Projekta nosaukums Profesionālā pilnveide pārtikas jomas blakusproduktu izmantošanā
Abreviatūra ByP4Dev
Projekta numurs 2021-1-ES01-KA200-VET-000025177
Programma ERASMUS+

  1. FUNDECYT Zinātnes un tehnoloģiju parks (Spānija) (vadošais partneris)
  2. Hāmes Lietišķo zinātņu universitāte (Somija)
  3. EXELIA EE (Grieķija)
  4. Vidzemes plānošanas reģions (Latvija)
  5. Portugāles centra reģiona agro industriālo klasteru asociācija (Portugāle)

Projekta mērķis

Sniegt zināšanas un prasmes pārtikas un lauksaimniecības jomas profesionāļiem, studentiem un absolventiem, lai veicinātu lauksaimniecības un pārtikas jomas blakusproduktu un atlikumvielu efektīvāku izmantošanu.

Aktivitātes

  1. Aptauju, fokusgrupu rīkošana un dokumentu izpēte, lai izstrādātu metodiskos norādījumus mācību programmas ieviešanai.
  2. Pārtikas un lauksaimniecības nozares atlikumvielu un blakusproduktu pilnvērtīgas izmantošanas eksperta profila izstrāde.
  3. Mācību materiālu un uzdevumu izstrāde un labo prakšu apkopojums.
  4. Programmas ieviešana un testēšana atvērto izglītības resursu (AIR) platformā, nodrošinot ES lauksaimniecības un pārtikas profesionāļiem neierobežotu (un vienlīdzīgu) piekļuvi aktuālākajām pieejamajām zināšanām.
  5. Vadlīniju un politikas rekomendāciju izstrāde un izplatīšana jaunizveidotā eksperta profila ieviešanai formālās un neformālās izglītības sistēmā, tādējādi sniedzot ieguldījumu bio industrijas attīstībā.

Rezultāti

  1. Izstrādāti metodiskie norādījumi mācību programmas ieviešanai.
  2. Izstrādāts pārtikas un lauksaimniecības nozares atlikumvielu un blakusproduktu pilnvērtīgas izmantošanas eksperta profils.
  3. Izstrādāti mācību materiāli un uzdevumi un apkopoti labo prakšu piemēri.
  4. Ieviesta un pārbaudīta mācību programma atvērto izglītības resursu (AIR) platformā.
  5. Izstrādātas un izplatītas vadlīnijas un politikas rekomendācijas jaunizveidotā eksperta profila ieviešanai formālās un neformālās izglītības sistēmā.

Budžets

Projekta kopējais budžets: 259 385 EUR

VPR budžets: 39 896 EUR

Ieviešanas laiks

28.02.2022. – 27.02.2024.

Kontaktpersona

Maija Rieksta
Mob.t.: +371 26099521
E-pasts: maija.rieksta@vidzeme.lv

Vairāk par projektu

www.byp4dev.eu