Pielāgojiet sīkdatnes

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai palīdzētu jums efektīvi orientēties un veikt noteiktas funkcijas. Tālāk ir sniegta detalizēta informācija par visām sīkdatnēm katrā piekrišanas kategorijā.

Sīkdatnes, kas ir klasificētas kā “Nepieciešamas”, tiek saglabātas jūsu pārlūkprogrammā, jo tās ir būtiskas, lai nodrošinātu vietnes pamata funkcijas.... 

Vienmēr aktīvs

Obligātās sīkdatnes ir nepieciešamas, lai iespējotu šīs vietnes pamatfunkcijas, piemēram, nodrošinātu drošu pieteikšanos vai pielāgotu jūsu piekrišanas preferences. Šīs sīkdatnes neuzglabā nekādus personu identificējošus datus.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Funkcionālās sīkdatnes palīdz veikt noteiktas funkcijas, piemēram, vietnes satura kopīgošanu sociālo mediju platformās, atsauksmju vākšanu un citas trešo pušu funkcijas.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Analītiskās sīkdatnes tiek izmantotas, lai saprastu, kā apmeklētāji mijiedarbojas ar vietni. Šīs sīkdatnes palīdz sniegt informāciju par tādiem rādītājiem kā apmeklētāju skaits, atlēcienu līmenis, datplūsmas avots utt.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Veiktspējas sīkdatnes tiek izmantotas, lai izprastu un analizētu tīmekļa vietnes galvenos veiktspējas rādītājus, kas palīdz nodrošināt apmeklētājiem labāku lietošanas pieredzi.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Reklāmas sīkfaili tiek izmantoti, lai nodrošinātu apmeklētājiem pielāgotas reklāmas, pamatojoties uz jūsu iepriekš apmeklētajām lapām, un analizētu reklāmas kampaņu efektivitāti.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Ar medījumu gatavošanas meistarklasi svētkos Jērcēnos noslēgsies reģionālā gardēžu ceļa “Taste HansEATica” garšas darbnīcu cikls Vidzemē

Sestdien, 8. septembrī, no plkst. 14.00 līdz plkst. 17.00 svētkos Jērcēnos ar nosaukumu “Ne pūku, ne spalvu!” risināsies reģionālā gardēžu ceļa “Taste HansEATica” kulinārā meistarklase ar zīmīgu apzīmējumu “Krīdenera ķēķis”. Ar šo garšas darbnīcu noslēgsies sešu pasākumu cikls Vidzemes novadā, kas vasaras festivālos un svētkos plašai publikai ļāva iepazīt Livonijas laika kulināro mantojumu, mācīties no pavārmeistariem un čaklām saimniecēm, kā arī baudīt ēdienus ar “vēstures garšu”.

Svētku meistarklases papildina reģionālā gardēžu ceļa “Taste HansEATica” piedāvājumu un plašam apmeklētāju kopumam ir iespēja uzzināt vairāk par jauno Latvijas – Igaunijas tūrisma zīmolu “Livonijas garša”.

Meistarklašu cikla pēdējā garšu darbnīca “Krīdenera ķēķis” būs veltīta medījuma ēdieniem, jo Adalberts fon Krīdeners, kādreizējais Jērcēnmuižas barons, bijis pazīstams arī kā kaislīgs mednieks. Par senatnīgu gaisotni meistardarbnīcā rūpēsies šefpavārs Māris Jansons ar saviem palīgiem.

Maltītes gatavošanas laikā tiks atklāts ne viens vien medījumu gatavošanas noslēpums, kā arī būs dzirdami mednieku stāsti. Meistardarbnīcā aicināti līdzdarboties tūrisma ceļa “Livonijas garša” un tā ceļa posma “Taste HansEATica” pieturvietu saimnieki un saimnieces. Iespēja pieteikties meistarklasei ir arī citiem interesentiem. Līdzdalība meistarklasē – bez maksas, vietu skaits – ierobežots. Dalību lūdzam pieteikt, sūtot e-pastu: tic@strencunovads.lv.

Gastronomiskā tūrisma piedāvājums Latvijā un Igaunijā – zīmols “Livonijas garša” ar apakšzīmolu “Taste HansEATica” ļauj ceļotājiem izzināt kulināro mantojumu un baudīt sezonālus, vietējos produktus. Projekts tiek īstenots “Interreg Estonia-Latvia” programmas ietvaros no Eiropas Reģionālā attīstības fonda (ERAF). Projekta kopējais ERAF finansējums – 900 820,65 EUR. Šis raksts atspoguļo autora viedokli. Programmas vadošā iestāde neatbild par tajā ietvertās informācijas iespējamo izmantošanu.

Par projektu

Jautājumiem:
Lienīte Priedāja-Klepere, projektu vadītāja
lienite.priedaja@vidzeme.lv
+371 26133028

Informāciju sagatavoja:
Zane Kaķe, sabiedrisko attiecību speciāliste
zane.kake@vidzeme.lv
+371 29334753