Pielāgojiet sīkdatnes

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai palīdzētu jums efektīvi orientēties un veikt noteiktas funkcijas. Tālāk ir sniegta detalizēta informācija par visām sīkdatnēm katrā piekrišanas kategorijā.

Sīkdatnes, kas ir klasificētas kā “Nepieciešamas”, tiek saglabātas jūsu pārlūkprogrammā, jo tās ir būtiskas, lai nodrošinātu vietnes pamata funkcijas.... 

Vienmēr aktīvs

Obligātās sīkdatnes ir nepieciešamas, lai iespējotu šīs vietnes pamatfunkcijas, piemēram, nodrošinātu drošu pieteikšanos vai pielāgotu jūsu piekrišanas preferences. Šīs sīkdatnes neuzglabā nekādus personu identificējošus datus.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Funkcionālās sīkdatnes palīdz veikt noteiktas funkcijas, piemēram, vietnes satura kopīgošanu sociālo mediju platformās, atsauksmju vākšanu un citas trešo pušu funkcijas.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Analītiskās sīkdatnes tiek izmantotas, lai saprastu, kā apmeklētāji mijiedarbojas ar vietni. Šīs sīkdatnes palīdz sniegt informāciju par tādiem rādītājiem kā apmeklētāju skaits, atlēcienu līmenis, datplūsmas avots utt.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Veiktspējas sīkdatnes tiek izmantotas, lai izprastu un analizētu tīmekļa vietnes galvenos veiktspējas rādītājus, kas palīdz nodrošināt apmeklētājiem labāku lietošanas pieredzi.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Reklāmas sīkfaili tiek izmantoti, lai nodrošinātu apmeklētājiem pielāgotas reklāmas, pamatojoties uz jūsu iepriekš apmeklētajām lapām, un analizētu reklāmas kampaņu efektivitāti.

Nav sīkdatnes, ko attēlot

Aicinām pieteikties dalībai vebinārā “Efektīvs un ilgtspējīgs mūsdienu ēdināšanas uzņēmums”

aicinam pieteikties dalibai vebinara efektivs un ilgtspejigs musdienu edinasanas uznemums

2024. gada 12. novembrī no plkst. 11.00 līdz 13.00 notiks bezmaksas vebinārs, kas paredzēts ēdināšanas nozares uzņēmumiem un profesionāļiem. Vebinārs tiek organizēts Interreg Central Baltic projekta Ce4Re ietvaros, kura mērķis ir veicināt ilgtspējību un resursu efektīvu izmantošanu restorānu nozarē.

Vebināru vadīs Svetlana Riškova, viena no Latvijā atzītākajām šefpavārēm. Viņa piedalīsies arī Worldchefs Congress & Expo 2024, kas norisināsies no 20. līdz 25. oktobrim Singapūrā, kur tiksies pavāri no vairāk nekā 100 valstīm, lai apspriestu nozares nākotnes tendences un inovācijas. Vebinārā Svetlana dalīsies ar aktuālākajām atziņām no kongresa, īpaši pievēršoties jaunākajiem ilgtspējīgiem risinājumiem.

Vebināra galvenās tēmas:

– Mūsdienīgas un energoefektīvas profesionālās virtuves iekārtas

– Darba vides ergonomika

– Darba plānošana un optimizācija

– Darba spēka efektivitāte un personāla motivācija

– Kvalitāte un produktu diversifikācija

– Jaunie ilgtspējīgie risinājumi no Worldchefs pasaules kongresa Singapūrā

Reģistrācija: Lai piedalītos vebinārā, lūdzu, reģistrējieties šeit: https://forms.gle/pDvkS1mtZCNom96q9

Par Ce4Re projektu: 

Interreg Central Baltic projekta Ce4Re mērķis ir veicināt aprites ekonomikas principu ieviešanu restorānu nozarē, risinot tādas problēmas kā resursu pārmērīgs patēriņš, atkritumu rašanās un CO2 izmešu pieaugums. Projekts apvieno Somijas, Zviedrijas un Latvijas ekspertus un restorānu pārstāvjus, lai izstrādātu risinājumus, kas padarītu nozari ilgtspējīgāku un konkurētspējīgāku, palīdzot uzņēmumiem kļūt konkurētspējīgākiem.

Papildu informācija par projektu: https://ej.uz/ce4re; https://centralbaltic.eu/project/ce4re

aicinam pieteikties dalibai vebinara efektivs un ilgtspejigs musdienu edinasanas uznemums

Jautājumiem:
Lienīte Priedāja-Klepere, projektu vadītāja
lienite.priedaja@vidzeme.lv
+371 26133028

Informāciju sagatavoja:
Dzintars Močs, sabiedrisko attiecību speciālists
dzintars.mocs@vidzeme.lv
+371 28246484