VPR jaunumi

Tā kā augusts ir viens no populārākajiem atvaļinājuma mēnešiem, tūrisma maršruta Via Hanseatica komanda atsaukusies ierosinājumam pagarināt konkursu, kas izsludināts sociālā tīkla Facebook vientē www.facebook.com/ViaHanseaticaLatvija. Konkursa dalībniekiem līdz 7.septembrim jāpaviesojas vismaz piecos tūrisma objektos Pārgaujas novadā, jārod atbildes uz uzdotajiem jautājumiem vai jāizpilda uzdevumi un kopā ar fotogrāfijām, kas tapušas tūrisma objektos, informācija jānosūta uz epastu viahanseatica PIE vidzeme PUNKTS lv. Konkursa galvenā balva – iespēja nakšņot Ungurmuižas apartamentos 2 personām (ar brokastīm) uzvarētājam sev tīkamā laikā.

Konkursa uzvarētājs izlozes kārtībā tiks noteikts 9.septembrī, par to paziņojot Facebook kontā, gan arī sazinoties ar laimīgo balvas ieguvēju personīgi. 

 

KONKURSA NOTEIKUMI:

1)   Kļūsti par Via Hanseatica sekotāju Facebook profilā http://www.facebook.com/ViaHanseaticaLatvija un komentāru sadaļā pie ziņas par konkursu atzīmē draugus vai ģimenes locekļus, ar kuriem dosies ceļojumā!

2)   Paviesojies vismaz 5 no 11 norādītajiem tūrisma objektiem Pārgaujas novadā; tūrisma objektu saraksts pieejams šeit

3)   Apmeklējuma laikā atrodi atbildes uz tūrisma objekta saimnieku sagatavotajiem jautājumiem vai izpildi minēto uzdevumu (uzdevumi atrodami tūrisma objektu sarakstā)

4)   Iemūžini sevi un savus ceļojuma biedrus fotogrāfijā katrā no apmeklētajiem objektiem (novērtēsim, ja būsi radošs un asprātīgs)

5)   Līdz 2015.gada 7. septembrim atsūti e-pastu uz viahanseatica PIE vidzeme PUNKTS lv , norādot:

-savu vārdu, uzvārdu, kontakttālruni un novadu, kurā dzīvo

- objektus, kuros paviesojies

- atbildes uz uzdotajiem jautājumiem/uzdevumiem

- fotogrāfijas no viesošanās objektos

 

Uzvarētājs tiks noteikts izlozes kārtībā 2015.gada 9.septembrī. Laimīgā vārdu, uzvārdu paziņosim Via Hanseatica Facebook kontā, kā arī sazināsimies ar uzvarētāju personīgi.

 

Konkursa organizētāji patur tiesības konkursa dalībnieku iesūtītās fotogrāfijas  izmantot publicitātes nodrošināšanai masu medijos un sociālajos tīklos!

 

Papildu informācijai sazinieties, rakstot uz viahanseatica PIE vidzeme PUNKTS lv vai rudite.vasile PIE pargaujasnovads PUNKTS lv .

 

VĒLAM VEIKSMI! LAI JAUKS CEĻOJUMS PĀRGAUJAS NOVADĀ UN SAULAINA VASARA!

 

Par citiem tūrisma objektiem Via Hanseatica maršrutā vari uzzināt, apmeklējot www.viahanseatica.info .

 

17.08.2015

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031