VPR jaunumi

Vidzemes plānošanas reģiona ES struktūrfondu informācijas centrs regulāri rīko seminārus, diskusijas, mācības par jautājumiem, kas saistīti ar ES struktūrfondu projektu ieviešanu. Arī šis pavasaris nebūs izņēmums. Martā un aprīlī gaidāmi vairāki interesanti un potenciālajiem, esošajiem projektu ieviesējiem interesanti semināri.

Jau 11. martā Valmierā un 13. martā Gulbenē notiks seminārs par elektronisko dokumentu radīšanu, uzskaiti, uzkrāšanu, izmantošanu u.c. jautājumiem. To vadīs lektore Ilga Robežniece, Valsts arhīvu metodoloģijas nodaļa. Pieteikšanās semināram Valmierā un Gulbenē.

21. un 22. marts būs interesants tiem, kas vēlas uzrakstīt savu pirmo projektu vai pilnveidot jau esošās zināšanas par projektu izstrādi un vadību seminārā „ES SF projektu izstrāde un vadība”. Par projekta izstrādi stāstīs Vidzemes plānošanas reģiona ES struktūrfondu informācijas centra vadītāja Ina Miķelsone. Detalizētāka informācija un pieteikšanās semināram šeit.

Tāpat 21. martā Cēsīs gaidāms seminārs „Publiskas personas finanšu līdzekļu un mantas izšķērdēšanas novēršanas likums ES SF projektu kontekstā”. Semināru vadīs lektors Viktors Šadinovs. Iepazīties ar gaidāmā semināra saturu un pieteikties tam var šeit

Viens no aktuāliem jautājumiem projektu ieviešanā ir kvalitatīvs būvniecības process. Bieži gadās dzirdēt par būvniecībā iesaistīto pušu domstarpībām, pārmetumiem par kādas puses nekvalitatīvo darbu.  Lai rosinātu diskusiju būvniecības procesā iesaistīto dalībnieku starpā, veidotu izpratni par katra procesa dalībnieka pienākumiem un atbildību, veicinātu atbildīgu un ilgtspējīgu sadarbību iesaistīto pušu starpā, Vidzemes plānošanas reģions rīko diskusiju „Būvniecības process ES SF līdzfinansēto projektu  ieviešanā” 2013. gada 24. aprīlī, Cēsīs. Tikšanās plānota paneļdiskusijas veidā, sākotnēji katrai būvniecības procesā iesaistītajai pusei paužot savu redzējumu par esošo situāciju, pēc tam diskutējot ar Vidzemes pašvaldībām, būvuzņēmējiem, būvuzraugiem, projektētājiem un arhitektiem par iespējām un risinājumiem turpmākai darbībai.  Jaunākā informācija par diskusijas norisi un tās rezultātiem tiks publicēta Vidzemes plānošanas reģiona mājaslapā www.vidzeme.lv, kā arī nākamajā „VPR Jaunumi” izdevumā.

5. un 6. martā ES fondu informācijas centra pārstāvji dosies uz Kurzemi, lai iepazītos ar Kurzemes ES struktūrfondu informācijas centra pieredzi, aktualitātēm un iespējām, lai labāko pārņemtu un pielietotu savā darbā.

Par gaidāmajiem semināriem meklējiet informāciju Vidzemes plānošanas reģiona mājaslapas sadaļā „Semināri VPR”.

Ja Jums ir ieteikumi par semināriem, kādus vēlētos apmeklēt, gaidīsim ierosinājumus uz e-pastu esfondi PIE vidzeme PUNKTS lv

03.03.2013

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031