VPR jaunumi

Jau ceturto gadu Zviedrijas vēstniecība Latvijā un Zviedrijas tirdzniecības padome sadarbībā ar AS „Swedbank” organizē Zviedrijas uzņēmējdarbības balvas „Swedish Business Awards 2012” pasniegšanu labākajiem Latvijas uzņēmējiem. 16. oktobrī Mazajā Ģildē norisināsies balvas pasniegšana, kur no Vidzemes apbalvojuma saņemšanai pieteikti trīs uzņēmumi - SIA "Aloja Starkelsen", SIA "Valmiermuižas alus" un SIA "80 ART".

Pārtikas ražotāju SIA “Aloja Starkelsen” no trim Vidzemes plānošanas reģiona izvirzītajiem uzņēmumiem pēc ekspertu žūrijas lēmuma noteikts arī kā viens no finālistiem nominācijā „Stabili augošs un ilgtspējīgs uzņēmums”. Šajā nominācijā ar Vidzemes augstas pievienotās vērtības klastera pārstāvi finālā izvirzīti vēl divi uzņēmumi - kokapstrādes uzņēmums “Latvijas Finieris” un tipogrāfija „Livonia Print”.

Kopā Vidzemes plānošanas reģions Zviedrijas uzņēmējdarbības balvai izvirzīja 3 uzņēmumus - pārtikas ražotāju SIA “Aloja Starkelsen”, alus darītavu SIA “Valmiermuižas alus” (izvirzīts nominācijā „Korporatīvās sociālās atbildības projekts”), kā arī interaktīvas audio reklāmas aģentūra “80 ART” (nominācija - Gada jaunais uzņēmējs”). Vidzemes plānošanas reģionu balvu pasniegšanas pasākumā pārstāvēs nominantu pieteicēji, projektu speciālisti, Kristaps Ročāns un Dagnija Ūdre.

Zviedrijas Biznesa gada balva Latvijā gūst arvien lielāku uzņēmumu atsaucību - pieteikumu skaits ir pieaudzis no 75 uzņēmumiem pagājušajā gadā līdz 98 uzņēmumiem šogad. Pieteikumus balvai izvērtēja komisija, kurā iekļauti pārstāvji no Zviedrijas vēstniecības, Zviedrijas Eksporta padomes, „Swedbank”, „Ragn-Sells”, Pasaules dabas fonda, Rīgas Ekonomikas augstskolas, Zviedrijas Tirdzniecības kameras un citām organizācijām.

Zviedrijas Biznesa gada balvas 2012 apbalvošanas pasākums notiks šī gada 16. oktobrī. Apbalvošanas pasākumā piedalīsies arī Latvijas valsts prezidents Andris Bērziņš, ar uzrunām uzstāsies Latvijas un Zviedrijas valstu amatpersonas, kā arī ekstravagantais, starptautiski atzītais lektors un grāmatu autors Aleksandrs Bards ar prezentāciju ”Life after capitalism”. 

 

Informācija sagatavota, izmantojot a/s “Swedbank” ziņu arhīvu un Vidzemes plānošanas reģiona rīcībā esošu informāciju.

15.10.2012

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031