Kultūras ziņas

Koprades māja Skola6, Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Cēsu filiāle un RTU Design Factory piektdien, 10. jūnijā, aicina uz Funkcionālo dizaina dienu. Tās ietvaros interesenti aicināti piedalīties dizaina darbnīcā, kur izmantojot dizaina domāšanas metodes, būs iespēja izstrādāt funkcionālu produktu, kā arī apmeklēt lekcijas par dizaina nozīmi produkta izveides procesā, tehnoloģiju attīstību un ideju cikliem.

Radošā dizaina darbnīca notiks RTU Cēsu filiālē, Piebalgas ielā 3 no plkst. 9 līdz 13, uz to aicināts ikviens interesents, kurš vēlas iegūt praktiskas iemaņas funkcionāla produkta radīšanā, izmantojot dizaina domāšanas instrumentus. Darbnīca būs īpaši noderīga tiem, kuri savā ikdienā darbojas jaunu produktu attīstīšanā un to virzīšanā tirgū. Darbnīcu vadīs Čārlzs Bušmanis RTU Design Factory vadītājs un dizaina produktu konsultants. Čārlzs ikdienā strādā ar jaunajiem uzņēmējiem, konsultējot par dizaina instrumentiem, kurus izmantojot iespējams radīt veiksmīgu produktu.

Dalībnieku skaits Dizaina darbnīcā ir ierobežots, tādēļ aicinām pieteikties laicīgi, aizpildot anketu, kas atrodama RTU Cēsu filiāles mājas lapā http://goo.gl/yfmSBv.

Dizaina darbnīcas dalības maksa, piesakoties līdz 31.05.2016. – 10 EUR, piesakoties no 01.06. līdz 9.06.2016. – 15 EUR.

Pasākums norisināsies angļu valodā.

Dizaina dienas ietvaros no plkst. 14 līdz 17 Koprades mājā Skola6, Lielā Skolas ielā 6, Cēsīs apmeklētājiem tiks piedāvātas lekcijas par produktu dizaina nozares aktualitātēm, dizaina lomu mūsdienās un kā veiksmīgs dizains var uzlabot produkta pārdošanas apjomus. Tāpat būs iespēja apskatīt dizaina darbnīcas ietvaros radīto produktu prototipus, iepazīties ar produktiem, kuru izstrādē dizainam ir piešķirta būtiska loma un to pārdošanas rezultāti ir uzlabojušies.

Dalība pasākumā bez maksas.

Ar pasākuma programmu var iepazīties RTU Cēsu filiālēs mājas lapā www.cf.rtu.lv

Funkcionālā dizaina diena aizsāks koprades mājas Skola6 pasākumu ciklu “Dizains”. Turpmāk Dizaina dienas Cēsīs notiks reizi trijos mēnešos, apskatot dažādas dizaina nozares. Šobrīd plānoti vairāki pasākumi par šādiem dizaina virzieniem: funkcionālais dizains, grafiskais dizains, modes dizains, digitālais dizains, dizains un amatniecība. Katrā pasākumā tiks piedāvātas lekcijas un praktiskas nodarbības, kuru ietvaros varēs uzlabot savas zināšanas un prasmes par dizainu, konsultēties ar profesionāļiem par sava produkta, pakalpojuma dizaina kvalitāti un uzlabošanas iespējām.

Informāciju sagatavoja:

Dita Trapenciere

18.05.2016

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031