Kultūras ziņas

20. aprīlī Ziemeļvidzemes atlētu savienības atlēts, raiskumietis Jēkabs Šmits, pārstāvēja Latviju Baltijas čempionātā kultūrismā junioru kategorijā. Sacensības notika Igaunijā Tallinas pilsētā un tās bija lielākās un nozīmīgākās sacensības, kurās sporta kluba atlēts ir piedalījies un guvis pieredzi.

Jēkabs trenējas Ziemeļvidzemes atlētu savienības sporta klubā Pārgaujas novada trenažieru zālē, kas atklāta kopīgi sadarbojoties iepriekšminētajam sporta klubam ar Pārgaujas novada pašvaldību. Jēkabam ir ne tikai lieliska sportiskā forma, bet arī apgūtas horeogrāfijas iemaņas, kas nepieciešamas, piedaloties sacensībās šajā sporta veidā. Jau šā gada februārī Pārgaujas novadā rīkotajās atklātajās sacensībās jauniešiem fitnesā, jaunais atlēts izcīnīja pirmo vietu svaru kategorijā līdz 70 kg un obligāto pozu muskulatūras demonstrēšanā.

Šovasar 13. jūlijā Pārgaujas novadā sporta klubs „Ziemeļvidzemes atlētu savienība” sadarbībā ar Latvijas Tautas sporta asociāciju un Pārgaujas novada domi atjaunos agrāk rīkoto sacensību tradīciju ciklu un organizēs sacensības vispārējā fiziskajā sagatavotībā, kur bez spēka vingrinājumiem būs iekļautas arī citas disciplīnas.

Jauniešu vispusīga sagatavotība un iedzīvotāju iesaistīšana regulārās sporta nodarbībās, sacensībās ir sporta kluba galvenie mērķi un uzdevumi. Biedrība ir vairākkārtīgi aicinājusi nelietot, kā arī norobežojusies no steroīdu lietošanas, kas diemžēl spēka sporta veidos ir izplatīti. Mūsu mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību veselīgam dzīvesveidam un visā dzīves garumā izmantot fiziskās aktivitātes.

 

Informāciju sagatavoja:
ZAS valdes priekšsēdētājs, fitnesa treneris
Haralds Bruņinieks

29.04.2013

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031