Kultūras jaunumi

No 22. marta AS „Valmieras stikla šķiedra” centrālajā ēkā ir apskatāma nodibinājuma „Fonds „Iespēju Tilts”” un Valmieras bērnu un jauniešu invalīdu biedrības „Saulīte” bērnu un jauniešu darbu izstāde. Izstādē eksponētas dažādas bērnu darinātas lietas – apgleznotas kartiņas, Lieldienu zaķi, papīra ziedi un dažādi citi telpu dekori.

Izstādes veidota divās daļās. Vienā ir skatāma bērnu un jauniešu ar īpašām vajadzībām veidoto darbu izstāde, savukārt otrajā daļā aplūkojama AS „Valmieras stikla šķiedra” 2012.gadā atbalstīto, sponsorēto organizāciju fotogrāfijas.

2012.gadā AS „Valmieras stikla šķiedra” ir atbalstījusi dažādas organizācijas: jaunos, talantīgos  skolotājus izglītības programmas „Iespējamā misija” ietvaros, nodibinājumu „Fonds „Iespēju Tilts””, Valmieras Futbola kluba mazos futbolistus, basketbola kluba „BK Valmiera” jauniešu komandu „BK Valmiera BSS”, Valsts prezidenta balvas izcīņu vieglatlētikā, TDA „Gauja”  un Valmieras sieviešu kori „Jumara”. AS "Valmieras stikla šķiedra" ir atbalstījusi arī Romas katoļu draudzes nama celtniecību un Valmieras novada fonda Labdarības noliktavas un Jauniešu „cepļa” remontu, piešķirot šiem mērķiem uzņēmuma ražoto augstas kvalitātes stikla šķiedras sietu, kas ir neaizstājams materiāls ārsienu siltināšanas sistēmām.

„Ar šo simbolisko izstādi vēlamies iepriecināt savus atbalstītājus, vienlaikus ļaujot tuvāk iepazīties ar bērnu darinātajiem darbiem. Ļoti ceru, ka tie sagādās tikpat daudz prieka skatītājiem kā pašiem darbu autoriem. Esam ļoti pateicīgi AS „Valmieras stikla škiedra” vadībai par ziedojumu Darba rehabilitācijas centra izveidei un darba procesu organizācijai,” stāsta nodibinājuma „Fonds „Iespēju Tilts”” valdes priekšsēdētāja Zita Gustavsone.

„Uzņēmums katru gadu saņem daudzus pieteikumus ar lūgumu piešķirt finansējumu. Mēs priecājamies, ka Latvijā ir tik daudz radošu un darbīgu cilvēku, kas „deg par savām idejām”. Diemžēl ne visiem vienmēr izdodas palīdzēt, jo arī mūsu rocība ir ierobežota un vienmēr jādomā par turpmāku attīstību. Lai saglabātu vietu tirgū, kurā konkurence ir sīva, mums nepārtraukti jāiegulda līdzekļi arī uzņēmuma izaugsmē. Tomēr, tā kā tieši Vidzemē dzīvo un strādā uzņēmuma darbinieki, audzinot savus bērnus, mūsu atbalsta prioritātes ir saistītas ar Valmieras pilsētu un Valmieras apkārtnes projektiem. Mēs ticam, ka atbalsts kādam šodien pavērs ceļu lielākiem un nozīmīgākiem darbiem un sapņiem rīt,” uzsver AS „Valmieras stikla šķiedra” prezidents A.O.Brutāns.

Informāciju sagatavoja:
Marika Nīmante
AS „Valmieras stikla šķiedra”
mārketinga projektu vadītāja
Tālrunis: 64202276; 26635509
E-pasts: marika PIE vss PUNKTS lv

27.03.2013

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031