Jaunumi Vidzemes pašvaldībās

Gulbenes novada dome kā uzņēmējdarbību atbalstoša pašvaldība 18.maijā organizē informatīvi izglītojošu biznesa un iedvesmas forumu, kuru laikā klātesošajiem būs iespēja dzirdēt desmit ekspertu prezentācijas, piedalīties trīs paneļdiskusijās, saņemt konsultācijas desmit konsultāciju punktos, kā arī vietējo produktu degustācijās.

Biznesa un iedvesmas foruma diena būs piesātināta ar daudzveidīgu nozares profesionāļu lekcijām par mūsdienīgām tendencēm klasiskajās tautsaimniecības nozarēs. Biznesa foruma ietvaros dalībniekiem būs iespēja dzirdēt Wunder Latvia uzņēmuma pieredzi, piesaistot un motivējot talantus, finanšu un kulinārijas ekspertes Ilzes Jurkānes prezentāciju par vērtībā, prezentācijas mākslu un personīgo izaugsmi, Latvijas Blochain asociācijas valdes locekļa viedokli par digitālās valūtas uzvaras gājienu un skaidras naudas nākotni. Lai nodrošinātu sinderģiju ar auditoriju, notiks 3 dažādas paneļdiskusijas, lai akcentētu būtiskas aktualitātes uzņēmējdarbībā.

Pasākuma programma pieejama mājaslapā www.biznessgulbene.lv. Iepriekšēja pieteikšanās pasākumam līdz 16.maijam, aizpildot elektronisku anketu.

Visas dienas garumā tiks nodrošinātas informatīvas konsultācijas par iespējām piesaistīt ES struktūrfondu finansējumu uzņēmējdarbības attīstībai, zinātnisko institūciju un valsts atbalstu inovāciju pārnesei uzņēmumu konkurētspējas stiprināšanai ilgtermiņā. Informāciju nodrošinās biedrības “Sateka”, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra un tehnoloģiju skauts, Madonas biznesa inkubators par atbalsta iespējām uzņēmējiem agrīnā attīstības stadijā, kā arī lielākais tehnoloģiju pārneses un biznesa sadarbības veicināšanas tīkls pasaulē - Eiropas biznesa atbalsta tīkls; PostDoc par iespējām piesaistīt ES līdzfinansējumu pēcdoktorantūras inovāciju ieviešanai u.c.

Informāciju sagatavoja:

Liena Kazāka

Gulbenes novada domes

Attīstības un projektu nodaļas   

Projektu vadītāja

  +371 64474920

  liena.kazaka PIE gulbene PUNKTS lv

  www.biznessgulbene.lv

  Ābeļu iela 2, Gulbene, LV-4401

11.05.2018

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031