Jaunumi Vidzemes pašvaldībās

No 23. augusta mobilajā lietotnē “Mana Valmiera” pilsētas iedzīvotājiem, viesiem un ikvienam, kurš plāno apmeklēt vai interesējas par Valmieru, pieejamas papildu sadaļas “Kartes objekti” un “Tūrisma maršruti”.

Sadaļā “Kartes objekti” ērtā un uzskatāmā veidā redzama Valmieras karte, kurā izvietoti tūrisma objekti, apskates vietas, naktsmāju un ēdināšanas uzņēmumi, to apraksti, GPS koordinātas un kontaktinformācija. Savukārt sadaļā “Tūrisma maršruti” pieejami vairāk nekā desmit dažādi velo un pārgājienu maršruti Valmierā un apkārtējos novados. Katrs maršruts veidots par noteiktu tēmu, aicinot aktīvās atpūtas cienītājus, gan iepazīt Valmieras dižkoku stāstu, doties pa šaursliežu dzelzceļa pēdām, gan izzināt Beverīnas noslēpumus vai izpētīt Burtnieku ezera apkārtni. Maršruti ir iezīmēti kartē, tiem sagatavots detalizēts apraksts, kilometrāža un aptuvenais veikšanas laiks, lai ceļotājiem būtu iespējams precīzāk plānot ekskursiju. Velo maršrutos redzami arī tūrisma objekti, naktsmāju un ēdināšanas iestādes, kurus pa ceļam var apmeklēt.

“Tūrisma sadaļas attīstīšana un pilnveidošana mobilajā lietotnē “Mana Valmiera” ir nozīmīgs solis, jo mūsu galvenais mērķis ir nodrošināt iedzīvotājiem un pilsētas viesiem ātri pieejamu, ērti lietojamu un saistošu tūrisma informāciju par pilsētu. Paplašinot mobilās lietotnes funkcijas, mēs nodrošinām, ka nav jānēsā līdzi lojalitātes kartes, bukleti un tūrisma kartes, tas viss ir pieejams vienmēr līdzi esošajā viedtālrunī,” atzīmē Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks Ričards Gailums.

Mobilā lietotne “Mana Valmiera” ir pieejama kopš šī gada maija, un tajā jau līdz šim bijusi iespēja ērtā veidā uzzināt par aktualitātēm Valmierā, paust viedokli un dalīties ierosinājumos pašvaldības darbības uzlabošanai, kā arī saņemt vietējo uzņēmēju piedāvāto “priekšrocību grozu”. Līdz šim lietotne lejuplādēta jau 3086 reižu. Lai redzētu jaunās sadaļas, regulāri jāveic lietotnes atjaunināšana.

Kā norāda Ričards Gailums, “jau šobrīd domājam, kā padarīt mobilo lietotni vēl noderīgāku pilsētas viesiem un jo īpaši valmieriešiem, ieviešot plašākas iespējas un sasaistot to ar pašvaldības un uzņēmumu nodrošinātajiem pakalpojumiem. Vēlamies, lai lietotne kalpotu kā lojalitātes karte un kanāls ērtai saziņai ar pašvaldību”.

Mobilo lietotni “Mana Valmiera” ikviens, kurš ikdienā lieto viedtālruni, bez maksas var lejupielādēt lietotņu veikalā App Store (iOS ierīcēm) un Google Play (Android ierīcēm).

Jāpiemin, ka Valmierā deklarētajiem iedzīvotājiem, lietotnē autorizējoties ar Swedbank, SEB, DNB vai Nordea internetbanku (tuvākajā laikā tas būs iespējams arī ar Citadele banku), pieejamas plašākas atlaižu iespējas dažādiem uzņēmēju sagatavotajiem piedāvājumiem.

Lietotne tapusi sadarbībā ar SIA “Latvijas Mobilais Telefons”.

 

Informāciju sagatavoja:

Laura Moča

Valmieras pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece

Mob. tālr.:26349122

23.08.2017

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031