Jaunumi Vidzemes pašvaldībās

8.jūlijā, kad Selekcijas laukos ziedēs zirņi, kartupeļi, āboliņš un tritikāle, brauc uz Priekuļiem, kur no saules lēkta līdz saules rietam norisināsies Priekuļu novada svētki “PA-SAULE IR TE-PAT!”.

Līdz ar saules lēktu Saules parkā un selekcijas laukos jūs modinās flautas muzikālās performances un saksofona romantiskais skanējums.

Priekuļu ielās, brauks tējas rati, kas modinās priekuliešus un viesus ar īpašu uzmundrinošu tēju aktīvam dienas sākumam.

Dienas turpinājumā vārtus vērs lauku sēta, zāļu pirts un neZāļu SPA, hobiju dārzi, amatnieku un mājražotāju tirdziņš, mākslas galerija, suņu sacensības, kā arī kafejnīca “Tad un tagad” ar seniem novadnieku balss stāstiem.

Dodies uz Priekuļu novada svētkiem un satiec ZAAO vides iniciatīvas „100 darbi Latvijai” vēstnešus, asini prātu vides jautājumos un laimē Tallink jūras ceļojumu 4 personām!

Svētku laikā piedalies ekskursijās pa Selekcijas institūta (LLU Agroresursu un ekonomikas institūta - AREA) ziedošajiem laukiem, kur varēsi aplūkot un uzzināt ko vairāk par Latvijas agro apstākļiem īpaši selekcionētām kartupeļu, labību, stiebrzāļu, tauriņziežu un pākšaugu šķirnēm. 

Svētku burziņa rosīšanās, tirgošanās, iepirkšanās, darbošanās, sacenšanās, izklaidēšanās un citādas jocīgas izdarīšanās norisināsies Priekuļu kultūras nama un Selekcijas institūta (AREI) apkārtnē.

Savukārt piecos pēcpusdienā unikāls un trakoti labs notikums – muzikālā karavāna „Māksla ratos”! Kratīsimies cauri laikiem ar jauniem un veciem vāģiem, ar dziesmām, dejām un citām lustēm!

Līdz pat rīta gaismai ballēsim kopā ar grupām ar grupām “Rikši”, „Franko-Franko”, un ”Propelleri”!

Priekuļu novada svētku programma skatāma www.priekuli.lv sadaļā Priekuļu novada svētki!

 

Informāciju sagatavoja:
Ieva Fogele
Sabiedrisko attiecību speciāliste Priekuļu novadā

28.06.2017

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031