Jaunumi Vidzemes pašvaldībās

Mobilā lietotne “Mana Valmiera” ir visaptverošs saziņas un informācijas rīks, kas valmieriešiem un pilsētas viesiem pieejams kopš 11.maija. Pašlaik lietotne lejupielādēta jau 1919 reižu, sniedzot iespēju ērtā veidā uzzināt par aktualitātēm Valmierā, paust viedokli un dalīties ierosinājumos pašvaldības darbības uzlabošanai, kā arī saņemt vietējo uzņēmēju piedāvāto “priekšrocību grozu”.

Pašlaik mobilajā lietotnē reģistrējušies 29 Valmieras un apkārtējo novadu uzņēmēji, un to skaits turpina pieaugt. Tāpat lietotnē publicēti dažādi interesanti fakti par Valmieru, norišu kalendārs, kā arī ir iespējams veikt iedzīvotāju aptauju. Darbs pie lietotnes neapstājas, nākotnē to plānots papildināt ar vairākām jaunām funkcijām, kas būs noderīgas dažādām vecuma un interešu pilsētas iedzīvotāju un viesu grupām.

Mobilo lietotni “Mana Valmiera” atklāšanas konferencē 11.maijā atzinīgi novērtēja SIA “Latvijas Mobilais Telefons” prezidents Juris Binde, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards un Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks. Savukārt plašākai sabiedrībai lietotne tika prezentēta Vidzemes Uzņēmēju dienās, kas notika 19. un 20.maijā.

Valmieras pilsētas pašvaldība lēmumu izveidot mobilo platformu pieņēma, lai veicinātu pašvaldības pieejamību iedzīvotājiem, sekmētu ērtāku informācijas apmaiņu, izzinātu iedzīvotāju vēlmes, kā arī atbalstītu vietējo uzņēmējdarbību.

Mobilo lietotni “Mana Valmiera” ikviens Latvijas iedzīvotājs, kurš ikdienā lieto viedtālruni, bez maksas var lejupielādēt lietotņu veikalā App Store (iOS ierīcēm) un Google Play (Android ierīcēm).

Jāpiemin, ka Valmierā deklarētajiem iedzīvotājiem, lietotnē autorizējoties ar Swedbank, SEB, DNB vai Nordea internetbanku (tuvākajā laikā tas būs iespējams arī ar Citadele banku), pieejamas plašākas atlaižu iespējas dažādiem uzņēmēju sagatavotajiem piedāvājumiem.

Lietotne tapusi sadarbībā ar SIA “Latvijas Mobilais Telefons”.

 

 Informāciju sagatavoja:

Diāna Smoļaka

Valmieras pilsētas pašvaldība

 

 

 

01.06.2017

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031