Jaunumi Vidzemes pašvaldībās

Lai sekmētu uzņēmējdarbības vides attīstību Burtnieku novadā, novada pašvaldība sadarbībā ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Valmieras nodaļu aicina interesentus, kuriem saistoša uzņēmējdarbības uzsākšana un attīstīšana, uz pirmo uzņēmējdarbības attīstībai veltīto apmācību cikla nodarbību jeb “Mazā biznesa izaugsmes dienu”, kas notiks š.g. 23. novembrī plkst. 10:00 Lizdēnu bibliotēkas zālē.

“Mazā biznesa izaugsmes diena” ir īpaši mazajiem uzņēmējiem veidota praktiska nodarbība, kuras laikā divu pieredzējušu pasniedzēju – Māra Millera un Zanes Ezeriņas – vadībā būs iespēja gūt zināšanas un praktiski darboties. Nodarbības laikā tiks sniegtas zināšanas uzņēmējdarbībā, kā arī būs iespējams izvērtēt sava uzņēmuma biznesa modeli, klientus, noteikt mērķus un prioritātes, gūstot atbildes uz svarīgiem jautājumiem.

Š.g. 21. septembrī Lizdēnos notika pirmais seminārs uzņēmējdarbības veicināšanai Burtnieku novadā, ko ar Burtnieku novada pašvaldības atbalstu organizēja novada lauku attīstības speciāliste Inese Gaumane. Pirmajā seminārā tika runāts par mājražošanu kā iespēju lauku reģionā attīstīt savu uzņēmējdarbību. Kuplais semināra apmeklētāju skaits un tā laikā saņemtās anketas liecināja par to, ka iedzīvotājiem ir interese par savas uzņēmējdarbības – īpaši mājražošanas – attīstīšanu, kā  arī ar tās uzsākšanai būtisku nosacījumu, likumdošanas normu, grāmatvedības un citu jautājumu izzināšanu.

Plānots, ka decembra pirmajā pusē notiks otrs uzņēmējdarbības vides attīstībai veltītais seminārs, kurā tiks sniegta detalizēta informācija par mājražošanu, īpašu uzsvaru liekot uz pārtikas mājražošanas uzsākšanai un attīstīšanai būtiskiem jautājumiem.

 “Mazā biznesa izaugsmes dienu” finansiāli atbalsta Burtnieku novada pašvaldība, tāpēc novada iedzīvotājiem un uzņēmējiem dalība tajā ir bez maksas.

 

Informāciju sagatavoja:

Ieva Reihmane

Burtnieku novada pašvaldības

Sabiedrisko attiecību speciāliste

Tālr.: 20219631, e-pasts: prese PIE burtniekunovads PUNKTS lv

13.11.2015

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031