Jaunumi Vidzemes pašvaldībās

Aizgājušajā nogalē Valmieras novada fonda Jauniešu ideju laboratorijas jaunieši rīkoja akciju “Ezīša miga”, kuras laikā jauniešu ideju īstenošanai noziedoti 336 eiro un 70 centi! Tepat, Valmieras centrā vairāk kā 300 akcijas dalībnieki izvēlējās savus laimīgos čiekurs no Ezīša groza un ieguva dažādus labumus!

Jauniešu ideju laboratorija saka lielu paldies ikvienam, kas nāca un piedalījās akcijā “Ezīša miga”! Un vēl sirsnīgs paldies visiem ezīša migas palīgiem - laiprieks.lv un Kultūras centram, kā arī Valmieras Drāmas teātrim, Vidzemes Olimpiskajam centram, Valmiermuižas alus darītavai, “Valmiera/ORDO”, lauku mājai “Lantus”, fotogrāfam Emīlam Vanagam, uzņēmumam “HARDEX Baltic”, ziedu salonam “Amarillis”, “Baltic Data”, Guntaram Aizupietim, apdrukas veikalam “T-Bode”, “Lēti apģērbi”, kas kopīgi bija sarūpējuši četru simtu dažādu rudens labumus!

Pateicoties lielajam “Ezīšu migas” atbalstītāju skaitam, ar dažādām labumiem tika iepriecināti pilnīgi visi akcijas dalībnieki! VNF Jauniešu ideju laboratorija īpaši priecājās arī par tiem nedaudzajiem apmeklētājiem, kas vienkārši esot vēlējušies noziedot jauniešu labajiem darbiem!

Kā jau iepriekš minēts, iegūtos eiro ežu migā neliksim, tās nonāks VNF jauniešu “krājkasītē”. Jau nākamgad jaunieši šos eiro varēs iegūt savu ideju īstenošanai Valmierā un apkārtējos novados. Līdzīgos VNF JIL konkursos līdz šim īstenotas 25 jauniešu idejas - izveidoti neformāli atpūtas stūrīši, labiekārtota apkārtējā vide, rīkotas iedvesmojošas tikšanās ar populāriem cilvēkiem, brīvdabas kino vakari un vēl daudz kas jauns un interesants.

Akcija “Ezīša miga” ir viens no veidiem, kā fonda jaunieši piesaista finanses pašu rīkotajiem ideju konkursam “Jaunieši dod iespēju jauniešiem”, kas atbalstīs jauniešu projektu idejas Valmierā, Mazsalacas, Rūjienas, Naukšēnu, Burtnieku, Beverīnas un Kocēnu novados. Līdz šim VNF JIL jaunieši paši ir radījuši un pret ziedojumiem mainījuši pašu veidotus galda kalendārus, atstarotājus, pieskatījuši bērnus pasākumos un rīkojuši Valmieras viesiem izklaidējošas aktivitātes.

Papildu informācija:

Gundega Siliņa, VNF Jauniešu ideju laboratorijas koordinatore

Tālrunis: 27820430; e-pasts: laboratorija PIE vnf PUNKTS lv

http://www.vnf.lv

 

14.10.2015

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031