Jaunumi Vidzemes pašvaldībās

Valmieras pilsētas pašvaldības 24. septembra domes sēdē nolemts par Valmieras pilsētas pašvaldības struktūrvienības “Valmieras pilsētas pārstāvniecība Rīgā” vadītāju un pašvaldības domes priekšsēdētāja padomnieci iecelt Ievu Alhasovu.

Ieva Alhasova līdz šim vadīja Valmieras pilsētas pašvaldības Attīstības pārvaldi. Iepriekš Ieva Alhasova guvusi pieredzi, strādājot Ekonomikas ministrijas ES fondu ieviešanas departamentā, pildot vecākās referentes un nodaļas vadītāja vietnieces pienākumus ES struktūrfondu privātā sektora nodaļā, kā arī vadot Finanšu ministrijas ES fondu stratēģijas departamenta Uzņēmējdarbības un inovāciju plānošanas nodaļu.

Valmieras pilsētas pārstāvniecība Rīgā tiek veidota ar mērķi nodrošināt pilnvērtīgu pašvaldības interešu pārstāvniecību dažādās iestādēs un sanāksmēs, kā arī veicināt sadarbību ar dažādām institūcijām pašvaldībai svarīgos jautājumos, t.sk. uzņēmējdarbības veicināšanā, ES fondu projektu īstenošanā un pilsētas attīstībā. Valmieras pārstāvniecībā Rīgā ikviens varēs saņemt informāciju par Valmieras pilsētas pašvaldības darbību, pilsētas attīstību, īstenotajiem un plānotajiem projektiem, uzņēmējdarbības uzsākšanas un investīciju iespējām, iespējām Valmieru izvēlēties kā dzīvesvietu un citiem jautājumiem. Tāpat Valmieras pilsētas pārstāvniecībā Rīgā interesenti varēs uzzināt visu nepieciešamo informāciju par izglītības iespējām Valmierā, kultūras un izklaides pasākumiem, tūrisma piedāvājumu, kā arī pārrunāt sadarbības iespējas visdažādākos jautājumos.

Savukārt par Valmieras pilsētas pašvaldības Attīstības pārvaldes vadītāju domes deputāti apstiprināja Elīnu Leimani, kura kopš 2010.gada vadījusi Valmieras Biznesa un inovāciju inkubatoru, un šobrīd ir Valmieras pilsētas pašvaldības Attīstības pārvaldes vadītājas vietniece uzņēmējdarbības jautājumos.

Domes sēdes lēmumi stājas spēkā 2015. gada 2. novembrī.

 

Informāciju sagatavoja:

Laura Moča

Valmieras pilsētas pašvaldības

Sabiedrisko attiecību un tūrisma nodaļas

sabiedrisko attiecību speciāliste

Mob. tālr.: 26349122

 

 

 

25.09.2015

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031