Jaunumi Vidzemes pašvaldībās

31.martā Valmieras pilsētas pašvaldībā notika bobslejistu Oskara Melbārža un Oskara Ķibermaņa svinīgā pieņemšana pie Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Jāņa Baika. Pasākuma laikā olimpiešiem tika izteikta pateicība par sportiskajiem sasniegumiem un Valmieras vārda popularizēšanu pasaulē, kā arī klātesošie pārrunāja aizvadītajā sporta sezonā piedzīvoto un citas aktualitātes, kas saistītas ar sporta dzīvi Valmierā un Latvijā.

Sagaidot sportistus, Jānis Baiks norādīja, ka Valmieras pilsēta lepojas par olimpiešu rezultātiem šajā sezonā, veiksmīgajiem startiem Pasaules kausā un Pasaules čempionātā. „Jūsu šīs sezonas sasniegumi ir nozīmīgi Latvijas sporta vēsturē. Man ir prieks, ka jūs neapstājaties pie sasniegtā, bet turpināt ar tikpat lielu cīņassparu un mērķtiecību uzlabot savus rezultātus – pierādīt pasaulei, ka Latvija ir maza valsts, kas ir bagāta ar diženiem un spēcīgiem cilvēkiem. Jūs visiem pierādāt, ka Latvija var!” Tāpat J. Baiks uzsvēra, ka abi bobslejisti ir piemērs tam, cik nozīmīgi Latvijā ir attīstīt sporta skolu piedāvājumu un sporta infrastruktūru, domājot par nākamo sportistu paaudzi.

Jautājot par to, kas ir sportistu veiksmes un izdošanās stāsts, Oskars Melbārdis stāsta: „Manuprāt, lielākā panākumu atslēga ir iekšējā konkurence citam ar citu. Tieši tas, ka katru gadu pilotiem un stūmējiem sevi ir jāpierāda no jauna, neļauj mums atslābināties un „gulēt uz lauriem”. Tas mūs visus „dzen uz priekšu” panākt lielo valstu sportistus un ļauj Latvijai sevi pieteikt starptautiskā mērogā atkal un atkal. Protams, lai kļūtu vēl spēcīgāki, liela nozīme ir fiziskās sagatavotības treniņiem un sezonas laikā pieļauto kļūdu analizēšanai.”

Tāpat abi Oskari pateicās pašvaldībai par atbalstu, esot Valmieras sporta vienības sastāvā. „Turpināsim attaisnot pašvaldības izteikto uzticību, sasniedzot arvien labākus rezultātus!”

Pasākumā piedalījās arī Valmieras Bērnu sporta skolas direktore Līga Dzene, SIA „Vidzemes Olimpiskais centrs” valdes priekšsēdētājs Artis Jansons un Valmieras Kultūras centra direktors Toms Upners.

Justīne Deičmane
Valmieras pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību un tūrisma nodaļas
sabiedrisko attiecību speciāliste
Mob.tālr.: 26186068
Tālr.: 64207634
Fakss: 642 07125

31.03.2015

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031