Jaunumi Vidzemes pašvaldībās

Šī gada martā un aprīlī Kocēnu kultūras nama kamīnzālē notiks semināru cikls „Kā mums kļūt veiksmīgiem un pozitīvi izmainīt savu dzīvi!". Kopumā interesentiem būs iespēja apmeklēt 5 lekcijas - treniņus. Pirmā lekcija notiks ceturtdien, 5. martā, plkst. 18.30. Galvenās tēmas: Kā iepazīt sevi un saprast citus? Personības uzbūves analīze. Mūsu patieso nepieciešamību apzināšanās. 

Sestdien, 7. martā, plkst. 13.00 Dikļu kultūras un tūrisma informācijas centrā notiks modes deju grupu festivāls "Bez sievietēm nav dzīvot vērts!".

Sestdien, 7. martā, plkst. 14.00 Bērzaines tautas namā notiks koncerts "Dzīve kā mirkļi", kā arī radošo darbu izstādes "Koši" atklāšana.

Sestdien, 7. martā, plkst. 18.00 Kocēnu kultūras namā notiks Latvijas kaismīgākā dueta Rinaldo un Annas Dribas, latīņamerikāņu mūzikas kvinteta "Džusendo' ' un pasaules deju studijas "Kama" romantiskais koncerts "Kādas mīlas stāsts". Šis būs viens no Latvijā labi pazīstamās romu grupas "Riči" vadošā solista Rinaldo un ar spāņu šarmu un temperamentu apveltītās Annas Dribas koncertiem krāšņās un sirsnīgās mīlestības dziesmu programmas koncerttūres ietvaros. Biļešu cenas: iepriekšpārdošanā 5 EUR, koncerta norises dienā 7 EUR. Biļetes var iegādāties Kocēnu novada domes kasē un Biļešu paradīzes kasēs visā Latvijā.

 Ceturtdien, 12. martā, no plkst. 10.00 Kocēnu kultūras namā notiks seminārs lauksaimniekiem, kura ietvaros Valsts augu aizsardzības dienesta speciālisti iepazīstinās ar integrētās augu aizsardzības prasībām. Semināra laikā būs iespējams iepazīties ar dārzkopības entuziastu kluba „Tomāts" Valmieras nodaļas vadītājas un tomātu kolekcionāres Natālijas Zeltiņas tomātu šķirņu piedāvājumu un iegādāties sēklas.

 15. martā plkst. 18.00 Bērzaines tautas namā notiks amatierteātra „Kontakts" izrāde „Priekulene". Izrāde ir sadzīviska, komiskiem pārpratumiem piepildīta komēdija divos cēlienos par optimistiskiem, uzņēmīgiem un dzīvespriecīgiem cilvēkiem kādā no Latvijas ciemiem - Priekulenē. Izrāde izveidota no improvizācijas gaitā izkristalizētiem tēliem un dzīves situācijām. Ieejas maksa: 1 EUR.

 Lai novērstu pašvaldības autoceļu bojājumus pavasara šķīdoņa laikā, Kocēnu novada dome izdevusi rīkojumu, kas nosaka autotransporta kustības ierobežojumus. Ierobežojumi ilgs līdz jauna rīkojuma izdošanai par ierobežojumu atcelšanu. Ierobežojumi attieksies uz tiem transportlīdzekļiem, kuru kopējā faktiskā masa pārsniedz 7 tonnas (ja konkrētam ceļam nav noteikts cits masas ierobežojums). Kocēnu novada dome aicina zemniekus, mežu izstrādātājus un citus kravu pārvadātājus plānot kravu izvešanu, ņemot vērā minētos ierobežojumus. Šajā laikā nekāda veida atļaujas netiks izsniegtas.

Kocēnu novada domē norisinās gatavošanās ikgadējam Kocēnu novada uzņēmēju godināšanas pasākumam, kas norisināsies 14. martā Vaidavas kultūras un amatniecības centrā. Kā katru gadu, arī šogad uzņēmējiem tiks piešķirtas balvas vairākās nominācijās.

 Izstādes:

 Martā Bērzaines tautas nama lielajā zālē aplūkojama Aigara Lapiņa fotoizstāde.

No 7. līdz 20. martam Bērzaines tautas nama mazajā zālē būs apskatāma radošo darbu izstāde "Koši".

Līdz 14. martam Dikļu kultūras un tūrisma informācijas centra izstāžu zālē būs skatāma izstāde "... un mēs to dziesmu turpinājām!".

Nodarbības:

Rubenes bibliotēkā katra mēneša otrajā pirmdienā no plkst. 10.00 līdz plkst. 13.00 notiek rokdarbu nodarbības.

Bērzaines ciema "Tūjās" katru ceturtdienu no plkst. 16.30, bet svētdienās no plkst. 11.00 notiek rokdarbu pulciņa "Koši" nodarbības. Ceturtdienu vakaros - mazajām meitenēm, svētdienās - lielajām. Nodarbības - bez maksas.

Vaidavas izglītības biedrībā katru svētdienu plkst. 10.00. notiek ārstnieciskās vingrošanas un jogas nodarbības. Dalības maksa: 7 EUR.

 

Vairāk informācijas www.kocenunovads.lv

 

 Informāciju sagatavoja:
Eva Eglīte
Attīstības nodaļas vadītāja
Kocēnu novada dome
Tālr.: 642 07683
E-pasts: eva.eglite PIE kocenunovads PUNKTS lv
www.kocenunovads.lv

 

06.03.2015

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031