Jaunumi Vidzemes pašvaldībās

Konkursa „Radām novadam” Mazsalacas novada komanda „Jauniešu vētra” meklē uzņēmējus un lauksaimniekus, kas ieinteresēti tūrisma pakalpojumu attīstībā un uzsākšanā. Konkursa laikā, kas ir 2 gadi, sadarbībā ar vietējiem uzņēmējiem plānots īstenot dažādus biznesa projektus, lai veicinātu novada ekonomiku.

„Jauniešu vētras” komanda, kurā darbojas mērķtiecīgi un talantīgi Vidzemes Augstskolas studenti vēlās piesaistīt Mazsalacas novadam jaunu enerģiju, idejas, augsti motivētu darbaspēku un zināšanas.

Pirmkārt, „Jauniešu vētra” ir iecerējusi pilnvērtīgāk izmantot Mazsalacas novadā esošos tūrisma resursus –dabu, tūrisma apskates objektus. Otrkārt, komanda saredz neizmantotus resursus un infrastruktūru ražošanas attīstībai. Treškārt, lai uzlabotu Mazsalacas novada uzņēmējdarbības vidi, plānots veicināt uzņēmēju savstarpējo sadarbību un informācijas apmaiņu.

„Mūsu komandas skatījumā Mazsalacas novads varētu būt vieta, kurp doties ar velosipēdu. Te jau ir labas riteņbraukšanas tradīcijas, un ņemot vērā, ka paši esam aktīvi velobraucēji un entuziasti, redzam iespējas attīstīt dažādus projektus, kas veidotu Mazsalacu par velosipēdu novadu, kas padarītu novadu vienreizēju,” atklāj projekta vadītājs Jānis Akmentiņš.

Vēlamies atrast lauksaimniekus, uzņēmējus, kas labprāt pelnītu no tūrisma, taču nav gatavi ieguldīt savu laiku. Mēs piedāvātu komplekso piedāvājumu - ekskursijas pa dažādām saimniecībām un uzņēmumiem, pastāstītu visu par to. Daļu nopelnītu uzņēmējs, daļu mūsu uzņēmums.

Komandas piedāvājums uzņēmējiem:

-          Kompleksā tūrisma pakalpojuma izveide (1-3 dienu Mazsalacas novada apciemojums, kas ietver ēdināšanu, nakšņošanu, tūrisma objektus);

-          Ekskursijas lauku saimniecībās (apciemojums gida pavadībā minimāli traucējot saimniecību ikdienu, ienākumu sadale starp gidu un saimniecību).

Citas idejas šobrīd tiek izvērtētas, par tām iespējams uzzināt sazinoties ar komandu. „Jauniešu vētra” labprāt uzklausīs uzņēmēju idejas un izvērtēs to īstenošanas iespējas. Kā arī aicinām atsaukties gidus, pašnodarbinātos un citus interesentus ar savu piedāvājumu, kas vēlētos iesaistīties šādā biznesa sadarbībā.

Lai sazinātos ar komandu, aicinām sūtīt e-pastus uz lailaskujina PIE gmail PUNKTS com vai zvanīt pa tālruni 26458267 (Laila).

 

Informāciju sagatavoja:
Vera Grāvīte
„Jauniešu vētras” sabiedrisko attiecību speciāliste

 

16.06.2014

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031