Jaunumi Vidzemes pašvaldībās

Esi radošs un aizrautīgs? Tev pa galvu šaudās oriģinālas un neparastas idejas, kā dažādos mākslas veidos pilnveidot apkārtējās pilsētas vai novadus? Tad tieši tagad Tev tiek dota iespēja īstenot savus trakākos sapņus un ieceres mākslas ideju konkursā “Jaunieši dod iespēju jauniešiem 2014” ar saukli – ieejam mākslas kosmosā!

Ja Tu esi gatavs veidot savā apkārtnē ko patiesi unikālu, māksliniecisku un acīm baudāmu, radot ko jaunu kā statuja vai skulptūra, apgleznot kādas ēkas sienu, sarīkot izstādi vai veidot ko citu paliekošu, tad mākslas konkurss ir domāts tieši Tev! Tavu ideju mēs, Valmieras novada fonda Jauniešu ideju laboratorija (VNF JIL), atbalstīsim piešķirot līdz € 250! Savu ideju varēsi īstenot Beverīnas Burtnieku, Kocēnu, Mazsalacas, Naukšēnu un Rūjienas novados vai Valmierā līdz pat 31. septembrim!

Pieteikuma anketas un nolikumu atradīsi JIL blogā vai VNF mājaslapā. Apraksti savu ideju dažos teikumos, aizpildot 1. kārtas pieteikumu, un atsūti to uz e-pastu laboratorija PIE vnf PUNKTS lv">laboratorija PIE vnf PUNKTS lv  līdz šī gada 21. aprīļa pusnaktij! Pēc tam Tev būs iespēja pilnveidot savu ideju JIL rīkotās apmācībās.

Tev ir radies kāds jautājums par konkursu? Raksti to uz e-pastu laboratorija PIE vnf PUNKTS lv">laboratorija PIE vnf PUNKTS lv Ingai un saņem atbildi! Viesosimies arī Valmieras un apkārtējos novadu skolās, kā arī citās vietās, lai jauniešiem pastāstītu par konkursu un sniegtu padomus ideju pieteikumu aizpildīšanā! Tev tikai mūs jāuzaicina ciemos pie sevis! :)

Šis ir jau ceturtais ideju konkurss, ko VNF JIL rīko jauniešiem Valmierā un tās tuvākajos novados. Konkursa finansējumu veido JIL jauniešu piesaistītie ziedojumi un VNF Labo darbu programmas ziedojumi. Jāpiebilst, ka VNF darbību nodrošina Borisa un Ināras Teterevu fonds, bet JIL aktivitātes finansiāli atbalsta arī Islande, Lihtenšteina un Norvēģija un programma "Jaunatne darbībā".

 

 

Papildu informācija:
Sindija Paparde, VNF Jauniešu ideju laboratorija
Tālrunis: 25651516; e-pasts: vnf PIE vnf PUNKTS lv">laboratorija PIE vnf PUNKTS lv
http://jilvalmiera.wordpress.com; http://www.vnf.lv

25.03.2014

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031