Jaunumi

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra aicina piedalīties gada nozīmīgākajā uzņēmējdarbībai veltītajā pasākumā – Biznesa forumā! Šogad forumā pieredzējuši ārvalstu un vietējie eksperti prezentēs savas idejas, kā strauji attīstīt biznesu, domāt ārpus rāmjiem un ieviest pārmaiņas tradicionālajās biznesa metodēs, kā arī diskutēs par dizaina, inovācijas un mārketinga lomu uzņēmējdarbībā un par to, kā piesaistīt investīcijas un uzsākt veiksmīgu uzņēmējdarbību. Forums notiks š.g. 4.decembrī, Vidzemes koncertzālē "Cēsis" (Cēsis, Raunas iela 12-1).

Forumā uzstāsies pasaulē pazīstami mārketinga eksperti kā Hamish Taylor (Lielbritānija) – ieņēmis vadošos amatus tādās kompānijās, kā Procter & GambleBritish Airways, Eurostar un Sainstury’s BankSteve Keil (Bulgārija) – mārketinga profesors Sofijas Universitātē un iesācējuzņēmumu (startupMammothDB un Xentio izpilddirektors, Ben Kench (Lielbritānija) – grāmatas "Selling for dummies" autors un kompānijas The Business Booster vadītājs, kā arī dizaina eksperti no Zviedrijas – Henrik Otto, kas strādājis kompānijās Volvo Cars un Electrolux, un Stefan Nilsson.

Foruma otrajā daļā notiks prezentācijas un diskusijas trīs paralēlās darba grupās, kur veiksmīgi Latvijas uzņēmēji un dažādu nozaru ārvalstu eksperti apmainīsies viedokļiem par dizaina un inovācijas nozīmi veiksmīgā uzņēmējdarbībā, diskutēs par mārketinga lomu uzņēmumā, kā arī dalīsies investoru piesaistes un veiksmīga biznesa uzsākšanas pieredzē.

Pasākumā visas dienas garumā būs iespēja saņemt arī individuālas LIAA pārstāvju konsultācijas par pieejamo Eiropas Savienības finansējumu uzņēmējdarbības un eksporta uzsākšanai, attīstīšanai un nodarbināto apmācībām.

Pasākuma programma šeit

Pieteikšanās dalībai līdz 27. novembrim ŠEIT.

Dalība bezmaksas.

Informējam, ka pasākuma norises dienā no Rīgas un Valmieras tiks organizēts transports uz pasākuma norises vietu Cēsīs. Pieteikšanās autobusiem atrodama pasākuma pieteikuma formā.

Plašāka informācija:
Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra
Ārējās tirdzniecības veicināšanas departaments
Biznesa informācijas nodaļa
+371 67039459 
zinas PIE liaa.gov PUNKTS lv 

26.11.2014

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031