Jaunumi

Šogad vēl pēdējo reizi Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) Biznesa resursu centrs, pateicoties Eiropas Sociālā fonda un Latvijas valsts finansējumam, darba devējiem visā Latvijā piedāvā bezmaksas mācību programmas.

Sadarbībā ar Valmieras pilsētas domi Valmieras un tuvāko novadu darba devējiem ir iespēja iegūt aktuālāko informāciju un papildināt zināšanas divu dienu kursos „Divpusējais un trīspusējais sociālais dialogs un cilvēkresursu vadība”.

Šajā mācību programmā dalībniekiem būs iespēja noskaidrot:

  • Kāpēc nepieciešama darba devēju iesaistīšanās sabiedriskās aktivitātēs;
  • Kas jāzina un jāprot mūsdienīgam vadītājam;
  • Kā atrisināt strīdus sarunu, samierināšanas un mediācijas ceļā.

Mācību programmā ietvertas lekcijas ar atvērta tipa diskusijām par mācību tēmu. Piedaloties mācību programmās, dalībnieki iegūs arī izdales materiālus ar jaunāko informāciju un papildmateriālus, kā arī iespēju neformālā gaisotnē satikt potenciālos sadarbības partnerus un nodibināt jaunus kontaktus.

Aicinām izmantot šo iespēju pieredzes bagāta, augsti kvalificēta eksperta vadībā celt savu profesionalitāti, iegūstot jaunas zināšanas sociālā dialoga un cilvēkresursu vadības jomā, kā arī neformālā gaisotnē tikties ar citiem uzņēmējiem un pašvaldību pārstāvjiem.

Kursi notiks 2.decembrī ar turpinājumu 9.decembrī Valmieras kultūras centrā, Rīgas ielā 10.

Kursus pasniegs Aivars Kalniņš.

Lektors ar ilggadēju pieredzi uzņēmumu un personāla vadības jomās gan starptautiskos, gan Latvijas uzņēmumos tādos, kā VAS „Latvijas Pasts”, SIA „Lattelecom”, SIA „Reaton, LTD”. Studējis uzņēmumu un sabiedrības vadību USTTI (ASV),TEMIC (Kanāda) un Cable&Wireless College (UK), organizācijas un personāla vadību Roffey Park Institute (UK). Ieguvis Profesionālo zinātņu maģistra grādu uzņēmējdarbības vadībā BA „Turība”. Līdz 2004.gadam bijis LPVA Prezidents un EAPM valdes loceklis. Uzstājies ar referātiem personāla vadības konferencēs gan Latvijā , gan citas Eiropas valstīs. 

Pieteikšanās elektroniski  šeit,  tālrunis uzziņām: 29112228.

Katrs kursu dalībnieks noslēgumā saņem apliecinošu sertifikātu. Katram dalībniekam elektroniski tiek nosūtīti arī papildus mācību materiāli. Mācību laikā tiek nodrošinātas divas kafijas pauzes.

Pateicoties Eiropas Sociālā fonda un Latvijas valsts atbalstam mācībās bez maksas var piedalīties darba devēju organizāciju pārstāvji vai tādu uzņēmumu, pašvaldību, organizāciju pārstāvji, kuri ir pārstāvēti kādā darba devēju organizācijā. Ar darba devēju organizāciju tiek saprasta Latvijas Darba devēju konfederācija, Ārvalstu investoru padome, Pašvaldību darba devēju asociācija, Veselības aprūpes darba devēju asociācija, citu nozaru darba devēju asociācijas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera, nozaru asociācijas, uzņēmēju apvienības, klubi un citas tamlīdzīgas organizācijas.

2014. gads projektam ir noslēdzošais, tāpēc aicinām Latvijas darba devējus vēl pēdējo reizi izmantot šo iespēju un pieteikties, iegūstot aktuālāko informāciju un ceļot savu profesionalitāti. 

 

Papildu informācija: 
Latvijas Darba devēju konfederācijas Biznesa resursu centrs
Tālrunis uzziņām: 29112228info PIE comperio PUNKTS lv|
Plašāka informācija par kursiem: http://comperio.lv/lv/latvijas-darba-deveju-konfederacijas-biznesa-resursu-centra-kursi/

info PIE comperio PUNKTS lv" target="_blank">

26.11.2014

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031