Jaunumi

Lai dotu iespēju foto stāstu akcijā piedalīties arī tiem, kas, iespējams, nebija saņēmuši aicinājumu, jo atradās atvaļinājumā, Valsts kancelejas Eiropas Savienības struktūrfondu departaments pagarina foto stāstu iesniegšanas termiņu. Foto stāstus var iesniegt līdz 2013. gada 2. oktobrim plkst. 16.00. Bet balsot par foto stāstiem varēs līdz 9. oktobrim plkst. 14:00. Ievieto savu foto stāstu un laimē divas biļetes „Līvu Akvaparka” dienas apmeklējumam. Piedaloties būs paveikti divi labi darbi - citi uzzinās par jūsu sasniegumiem un iespējams iedvesmosies radīt savu labo darbu, un otrs - ja uzvarēsi foto akcijā, iestājoties drēgnajam rudenim, ir lieliska iespēja kaut mazliet pagarināt savu vasaru, veselu dienu pavadot „Līvu Akvaparkā”!

Liels paldies visiem, kuri jau ir ievietojuši savus attēlus!

Foto stāstu akcijā var piedalīties ikviens Latvijas pastāvīgais iedzīvotājs. Lai piedalītos foto stāstu akcijā, galerijā http://www.draugiem.lv/vk_esfprojekti/gallery/?aid=48981961 jāaugšupielādē viena fotogrāfija vai bilde, kas attēlo Eiropas Sociālā fonda finansētā projekta aktivitātes vai rezultātus. Zinot situāciju, ka daudzās pašvaldību, valsts iestādēs un vēl citās organizācijās bieži vien ir liegta pieeja sociālajiem tīkliem, tajā skaitā arī mājas lapai www.draugiem.lv , aicinām šajā gadījumā savus attēlus ar aprakstu sūtīt mums uz e-pastu esf-projekti PIE mk.gov PUNKTS lv . Mēs labprāt publicēsim foto stāstu galerijā jūsu iesūtītos attēlus ar aprakstu.

Foto stāstu akcijas uzvarētāji tiks noteikti, balstoties uz portāla draugiem.lv lietotāju balsojumu. Pieci dalībnieki, kuru ievietotie foto stāsti saņems vislielāko balsu skaitu, katrs saņems divas biļetes „Līvu Akvaparka” apmeklējumam.
Foto stāstu akciju „ESF – tev” augusta vidū uzsāka Valsts kancelejas Eiropas Savienības struktūrfondu departaments sadarbībā ar Sabiedrības integrācijas fondu. Akcijas mērķis ir veicināt cilvēku izpratni par Eiropas Sociālā fonda nozīmi un ieguldījumu Latvijas izaugsmē.
Aicinām Jūs būt aktīviem, piedalīties un pastāstīt citiem par paveiktajiem labajiem darbiem!
 
Jūsu Valsts kancelejas Eiropas Savienības struktūrfondu departaments
esf-projekti PIE mk.gov PUNKTS lv

17.09.2013

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031