Jaunumi

Uz projekta sagatavošanas konsultācijām var pieteikties organizāciju pārstāvji, kuri iesniegšanai gatavo projekta iesniegumu, un kuriem ir skaidra projekta ideja un aktivitātes, taču nav pārliecības par to atbilstību apakšprogrammu mērķiem un atbalstāmajām darbībām, kā arī ir radušies citi specifiski ar projekta iesnieguma sagatavošanu saistīti jautājumi.

Projektus programmas „NVO fonds” ietvaros izsludinātajos konkursos var iesniegt Latvijas Republikā reģistrētas biedrības vai nodibinājumi, kas atbilst programmas nosacījumiem:

- nedarbojas tikai savās interesēs vai savu biedru komerciālajās vai profesionālajās interesēs, to mērķis ir darboties plašākas sabiedrības labā, risinot jautājumus, kas saistīti ar atsevišķu iedzīvotāju grupu vai visas sabiedrības labklājību

- ir neatkarīgi no publiskās pārvaldes institūcijām, politiskajām partijām vai komerciālām organizācijām.

Katrai organizācijai paredzētais aptuvenais konsultāciju laiks – 20 minūtes.

Lūdzam iepriekš pieteikties uz konsultācijām pa tālruni 67281752, kontaktpersona – Dace Zariņa.

Atgādinām, ka jautājumus par projektu iesniegumu sagatavošanu var sūtīt uz e-pastu konkursi PIE sif PUNKTS lv vai pa faksu 67078224, norādot atsauci uz konkrēto projektu konkursu, ne vēlāk kā trīs darba dienas pirms projektu iesniegumu iesniegšanas termiņa beigām.

Atsevišķās konsultāciju vietās paralēli konsultācijām projektu iesniedzējiem ir iespēja noklausīties semināru, kas organizēts sadarbībā ar Kultūras ministriju un Valsts ieņēmumu dienestu "Sabiedriskā labuma organizācijas statusa iegūšana un pārskatu sagatavošana par veikto sabiedriskā labuma darbību" (apskatāmie jautājumi – kas jāzina, lai iegūtu SLO statusu, pieteikuma veidlapas aizpildīšana) un jautājumi un apgrūtinājumi, kas rodas biedrību un nodibinājumu gada pārskatu sagatavošanas un iesniegšanas (t.sk. elektroniski sagatavota pārskata) procesā, iekļaujot detalizētu stāstījumu par aizpildāmajām pārskata ailēm.

Konsultācijas Vidzemē notiks Valmierā, 9. janvārī, Valmieras novada fonda telpās, Garā ielā 10, no plkst. 10.00 līdz 16.00

Paralēli, plkst. 11.00 - 12.00, notiks VID seminārs "Sabiedriskā labuma organizācijas statusa iegūšana un pārskatu sagatavošana par veikto sabiedriskā labuma darbību"

 

Vairāk par EEZ finanšu instrumenta programmu "NVO fonds" SIF mājas lapā
EEZ finanšu instrumenta mājas lapa Latvijā: www.eeagrants.lv
EEZ finanšu instrumenta oficiālā mājas lapa: www.eeagrants.org

 

08.01.2013

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031