Jaunumi

2012. gada 27. novembrī Sabiedrības integrācijas fonds (SIF)  izsludināja atklātus projektu konkursus EEZ finanšu instrumenta programmas „NVO fonds” divām apakšprogrammām : NVO darbības atbalsta programma un NVO projektu programma. Lūdzam sekot jaunumiem blakus sadaļā "konkursi"!

Programmas ietvaros īpaša uzmanība tiks veltīta bilaterālās sadarbības veicināšanai starp Latvijas NVO un donorvalstu (Islande, Lihtenšteinas firstiste, Norvēģijas karaliste), pārējo saņēmējvalstu (Latvija, Igaunija, Lietuva, Polija, Čehija, Slovākija, Ungārija, Slovēnija, Rumānija, Bulgārija, Grieķija, Spānija, Portugāle, Kipra un Malta) un Krievijas Federācijas un Baltkrievijas Republikas nevalstisko un publisko sektoru.

Šobrīd SIF jau ir uzsācis aktīvu sadarbību ar nevalstisko organizāciju „Norvēģijas Helsinku komiteja”, kurai donorvalstis ir deleģējušas partneru piesaistes funkcijas Norvēģijas karalistē, lai veicinātu potenciālo projektu partnerības veidošanu starp Latvijas un Norvēģijas NVO.

2012.gada augustā SIF vienojās par sadarbību ar Islandes Cilvēktiesību centru (Icelandic Human Rights Centre). Centrs turpmāk būs SIF kontaktorganizācija partnerības veidošanas pasākumiem starp Latvijas un Islandes nevalstiskajām organizācijām programmas „NVO fonds” ietvaros.

Tuvākā nākotnē līdzīga sadarbība plānota arī ar pārējo saņēmējvalstu NVO fondu apsaimniekotājiem.

Šeit ir pieejama partneru meklēšanas veidlapa, kuru aicinām aizpildīt un atsūtīt uz e-pasta adresi: partner.search PIE sif PUNKTS lv. Aizpildītās veidlapas tiks nosūtītas Norvēģijas Helsinku komitejai potenciālo partneru meklēšanai un publicētas SIF mājas lapā.

J A U N S !!! Šeit ir pieejama kontaktinformācija par potenciālajiem projektu partneriem Islandē un Norvēģijā atbalsta jomā – dzimumu vienlīdzība un vardarbība ģimenē.

Latvijas nevalstiskajām organizācijām ir iespēja  meklēt projektu partnerus arī Norvēģijas nevalstisko organizāciju mājas lapā:http://www.ngonorway.org/

Vairāk par EEZ finanšu instrumenta programmu "NVO fonds lasiet šeit

 

Informācijas avots: Sabiedrības integrācijas fonds

13.12.2012

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031