Jaunumi

Informējam, ka Valsts kanceleja 2011.gada 10.-11.novembrī organizē semināru “Eiropas Savienības fondu komunikācija un publicitāte”.

 

Seminārā tiks dots ieskats par komunikāciju mūsdienu vidē, par Eiropas Savienības fondu komunikāciju, un būtisks akcents tiks likts tieši uz praktiskajiem uzdevumiem, piemēram, pilnveidot prasmes formulēt vēstījumus viegli uztveramā valodā un pilnveidot spējas komunicēt ar plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem, lai gūtās zināšanas būtu iespējams praktiski pielietot darbā. Seminārs vairāk mērķēts uz Eiropas Savienības fondu vadībā iesaistīto institūciju amatpersonām, kuru amata pienākumos ietilpst sadarbība ar plašsaziņas līdzekļiem vai organizācijas viedokļa paušana. Semināru vadīskonsultantes Inese Bērs un Gunta Misāne no sabiedrisko attiecību kompānijas SIA „Comperio”(http://www.comperio.lv/index.php?id=193). Semināra darba kārtība un informācija par lektoru pieredzi pieejama šeit.

Seminārs notiks latviešu valodā.

Lūdzam Jūsu iestādi dalībai šajā seminārā nominēt savus pārstāvjus un pieteikumā norādīt pilnu vārdu un uzvārdu, pārstāvēto institūciju, ieņemamo amatu, kā arī kontaktinformāciju.

Pieteikumus lūdzam iesūtīt ne vēlāk kā līdz 2011.gada 8.novembrim uz e-pasta adresi apmacibas PIE mk.gov PUNKTS lv! Iestādēm, kas savus dalībniekus jau pieteikušas, tas nav jāveic atkārtoti.   

!!! Uzmanību!!!    Lūdzam ievērot, ka dalībai apmācību pasākumā iestādes drīkst deleģēt tikai to struktūrvienību pārstāvjus, kuru amatu aprakstos noteiktie pienākumi ir saistīti ar Eiropas Savienības struktūrfondu un Kohēzijas fonda vadības likumā noteiktajām ES fondu vadošās iestādes, maksājuma iestādes, revīzijas iestādes, sertifikācijas iestādes, atbildīgās un sadarbības iestādes funkcijām. Šī nosacījuma neievērošanas gadījumā Valsts kancelejai ir tiesības pieprasīt atlīdzināt kursu dalības maksas izdevumus. Izņēmums ir plānošanas reģionu pārstāvji un Uzraudzības komitejā pārstāvētie sociālie partneri.

Informējam, ka seminārs tiks finansēts no Eiropas Sociālā fonda, Eiropas Reģionālās attīstības fonda un Kohēzijas fonda tehniskās palīdzības projekta Nr.VSID/TP/CFLA/08/02/006 „Programmas vadības un atbalsta nodrošināšana Valsts kancelejā” līdzekļiem.

 

 

 

Informāciju sagatavoja:
Haralds Beitelis
Valsts kancelejas
Eiropas Savienības struktūrfondu departamenta
konsultants - tehniskās palīdzības projekta vadītājs

01.11.2011

Notikumi

«Jūlijs 2024»
POTCPSSv
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031